Hattımı Turkcell'e taşımak için ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Hattımı Turkcell'e taşımak için ne yapmalıyım?
  2. Turkcell'e yeni gelenlere ne var?
  3. Turkcell'e geçiş kaç TL?
  4. Hat taşıma işlemleri nasıl yapılır?
  5. Turkcell faturasız hat ne kadar 2021?
  6. Yeni hatta geçiş kaç gün sürer?

Hattımı Turkcell'e taşımak için ne yapmalıyım?

Numara taşıma işleminizi gerçekleştirmek için operatör tarafından yetkilendirilen bayilere şahsen başvurabilirsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Turkcell'e yeni gelenlere ne var?

Yeni Turkcell'lilere özel Hoşgeldin 10 GB Kampanyası'nda her yöne 750 dakika konuşma, bol bol kullanacağınız 10 GB internet paketi, 100 SMS ve Bip'te geçerli 1 GB internet'e sahip olabilirsiniz. Size özel sunulan avantajlı GNÇ fırsat, Dev 150 GB, Platinum + Hoş Geldin gibi paketlerden yararlanabilirsiniz.

Turkcell'e geçiş kaç TL?

Şimdi faturasız hat başvurusu yapanlara 5GB sadece 39 TL!

Hat taşıma işlemleri nasıl yapılır?

Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün bayisine gidin. Kimlik, ehliyet veya pasaport gibi resmi evraklar beraberinden götürülmelidir. Numara taşınırken geçmiş fatura dokümanı istenebilir. Dilediğiniz pakete seçerek numara taşıma işleminiz tamamlanır.

Turkcell faturasız hat ne kadar 2021?

Turkcell hat fiyatları da kişilerin tercihine göre farklı miktarlarda olabilmesi kişiler için bir avantajdır. Bu yüzden de Turkcell 2021 yılında kişilerin alabileceği Turkcell hattının fiyatı 80 TL' den başlamaktadır. Kişilerin kendi özel isteklerine bağlı olarak da bu miktar 100 TL'ye ulaşabilmektedir.

Yeni hatta geçiş kaç gün sürer?

Hat taşıma işlemi için yasal süre en fazla 6 gündür kesinlikle bu süre aşılmaz. Genelde numara taşıma işleminde eski hat operatörünüz ne kadar hızlı cevap verirse yeni hatta geçiş süreciniz hızlı olur. Eski hat operatörü en geç 2 gün içerisinde kesinlikle yeni hatta geçiş bildirimi gönderir.