Greece Türkçesi ne?

İçindekiler:

  1. Greece Türkçesi ne?
  2. Indian ne demek türkçesi?
  3. Greece hangi dili konuşuyor?
  4. Made In Greece hangi ülke?
  5. Made in India hangi ülke?
  6. Yunanistan'da konuşulan dil nedir?
  7. Made in Spain hangi ülke?
  8. India hangi ülkenin bayrağı?
  9. Indiana hangi ülke?
  10. Ibraniceyi hangi ülke kullanıyor?
  11. YASU Yunanca ne demek?

Greece Türkçesi ne?

"greece" teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları : 2 sonuç
KategoriTürkçe
Common Usage
1Yaygın Kullanımyunanistan
Geography
2Coğrafyanew york eyaletinde yerleşim yeri
2 satır daha

Indian ne demek türkçesi?

Ingilizce-Türkçe Çeviri Kızılderili, Eskimolar hariç Amerikanın yerli halkı (Moğol ırkından). Kızılderili+. Kızılderili dillerinden herhangi biri. Hint+, Hindistan+, Hindistana ait.

Greece hangi dili konuşuyor?

Yunanca Yunanistan/Resmi dilleri Ülkenin resmi dili Yunanca'dır. Ancak azınlıkların konuştuğu Türkçe, Makedonca, Arnavutça ve Ermenice de konuşulmaktadır. Ülkede en yoğun biçimde kullanılan yabancı dilin İngilizce olduğunu da belirtelim.

Made In Greece hangi ülke?

Yunanlar (Yunanca: Έλληνες, romanize: Éllines, Yunanca telaffuz: [ˈeĺἱnes]), Yunanistan, Kıbrıs, Arnavutluk, İtalya, Türkiye, Mısır ve Doğu Akdeniz'i çevreleyen diğer ülkelerde yaşamış veya yaşayan, aynı zamanda da dünya çapına yayılmış ve diasporalar oluşturmuş bir etnik grup.

Made in India hangi ülke?

Indiana, ABD'nin bir eyaleti. Başkenti Indianapolis şehridir. Adı, Kızılderililerin yurdu anlamına gelir.

Yunanistan'da konuşulan dil nedir?

Yunanca Yunanistan/Resmi dilleri

Made in Spain hangi ülke?

España (yardım·bilgi), [esˈpaɲa]) ya da resmî adıyla İspanya Krallığı (İspanyolca: Reino de España) Avrupa'nın güneybatısında, İber Yarımadası'nda yer alan ülkedir. Güneyde ve doğuda Akdeniz'e, kuzeyde ise Atlantik Okyanusu'na kıyısı vardır.

India hangi ülkenin bayrağı?

Hindistan bayrağı Hindistan'ın bağımsızlığını kazandığı 1947 yılında kabul edildi. Bayrak yatay 3 renkten (Pantone, Beyaz, Yeşil) oluşur. Bayrağın ortasında Hindistan'da kullanılan çakra vardır. Çakra mavi renklidir.

Indiana hangi ülke?

Eyalet statüsünü ise 1816 yılında kazanmıştır, ABD'nin 19. eyaletidir. Kuzeyde Michigan Gölü ve Michigan eyaleti, doğuda Ohio eyaleti, güneyde Kentucky eyaleti, batıda ise Illinois eyaleti ile komşudur.

Ibraniceyi hangi ülke kullanıyor?

İsrail'in resmî dili olmakla beraber İsrail dışında yaşayan Yahudi azınlıklar tarafından da konuşulur. İbranice, 22 harflik İbrani Alfabesi ile sağdan sola doğru yazılır. İsrail ve ABD başta olmak üzere Avustralya, Kanada, Almanya, Filistin, Panama ve Birleşik Krallık'ta konuşulur.

YASU Yunanca ne demek?

yunanca merhaba veya selam ın okunusu veya türkçe yazılışı. çagdas yunanca'da ikinci tekil sahsi selamlamak için kullanilan kalibin okunusu. ... iki ayri sözcükten olusur.