İŞKUR'dan iş çıktığını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. İŞKUR'dan iş çıktığını nasıl öğrenebilirim?
  2. İŞKUR sonuçlarına nereden bakılıyor?
  3. Sistemde kayıtlı işlem görmemiş bir başvurunuz bulunmaktadır ne demek?
  4. İŞKUR danışman ne işe yarar?
  5. İşsizlik ödeneği işlem görmemiş ne demek?

İŞKUR'dan iş çıktığını nasıl öğrenebilirim?

İŞKUR TYP başvuru sonuçlarını sorgulamak için e devlet kapısını ziyaret edebilirsiniz. Adaylar e devlet kapısına TC kimlik no ve şifreleri ile birlikte giriş yapabilirler. Eğer daha önce hiç e devlet şifresi almadıysanız, yeni şifrenizi PTT birimlerinden alabilirsiniz.

İŞKUR sonuçlarına nereden bakılıyor?

e-Devlet Kapısı
  1. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)
  2. İş Başvurusu Sorgulama.

Sistemde kayıtlı işlem görmemiş bir başvurunuz bulunmaktadır ne demek?

İşlem görmemiş: Başvurunuz alınmış olup işlem yapılmak üzere kurumca sıraya girmiş durumdadır. Yeniden Başlatılmış: Daha önce hak kazandığınız işsizlik maaşınız kaldığı yerden devam ettirilecektir.

İŞKUR danışman ne işe yarar?

İş ve Meslek Danışmanları, iş arayan portföylerinde bulunan bireylerle bireysel danışmanlık görüşmeleri yaparak, kişilerin kendilerini tanımalarına, meslekler ve mesleki eğitim yerleri hakkında bilgi edinmelerine ve edindikleri bilgileri bireysel bazda değerlendirerek kendilerine uygun iş seçimi konusunda karar ...

İşsizlik ödeneği işlem görmemiş ne demek?

İŞLEM GÖRMEMİŞ: Başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır. YENİDEN BAŞLATILMAYI BEKLEYEN: İtiraz dilekçesinden sonra ikinci kez değerlendirmeye girecek olan başvuru. YENİDEN BAŞLATILMIŞ: Yeniden değerlendirilmeyi bekliyor. RED BEKLEYEN: İşkurun uygunsuz bulduğu ve red aşamasında bekleyen başvurudur.