İmo nun özellikleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. İmo nun özellikleri nelerdir?
  2. İmo uygulamasi ne ise yarar?
  3. İmo paralı mı?
  4. İmo programı hangi ülkenin?
  5. IMO sohbet nedir?
  6. IMO ne demek deniz?
  7. IMO kodu ne demek?
  8. IMO ne anlama gelir?
  9. IMO ne kadar internet yer?
  10. Botim uygulaması kimin?
  11. Dedi nerenin uygulaması?
  12. IMO nun açılımı nedir?
  13. IMO numarası neye göre verilir?
  14. Gemi IMO numarası ne demek?
  15. Görüntülü konuşma kaç gb yer?
  16. WhatsApp ile görüşme kaç MB?
  17. WhatsApp yerine ne kullanılır yorumlar?
  18. Botım uygulaması nedir?
  19. Dedi web uygulaması var mı?

İmo nun özellikleri nelerdir?

Mesaj özellikleri
  • Birisinin yazmakta olduğunu gösterir. ✔imo. ...
  • Mesaj geçmişini silme seçeneği mevcuttur. ✔imo. ...
  • Ses klipleri gönderin. ✔imo. ...
  • Karşılıklı görüntülü sohbet özelliği mevcuttur. ✔imo. ...
  • Ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. ...
  • Konum bilginizi gönderebilirsiniz. ...
  • Çevrim dışı olduğunuzda mesajları alın. ...
  • Görüntülü grup sohbeti mevcuttur.
Daha fazla öğe...

İmo uygulamasi ne ise yarar?

imo, genel olarak akıllı telefonlar için geliştirilen, bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. imo istemcileri hem mobil (Android, iOS, Windows Phone) hem de masaüstü sistemi Windows için mevcuttur.

İmo paralı mı?

Bu uygulamayı Google Play ve App Store gibi platformlardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İmo programı hangi ülkenin?

Örneğin Line uygulamasının Japonya'daki kullanıcıları tarafından günde 40 dakikadan fazla kullanıldığı ifade ediliyor. Son olarak KakaoTalk Güne Kore'de, imo Küba'da, Zalo Vietnam'da, ChatOn Eritre'de ve BBM ise Endonezya'da en fazla kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

IMO sohbet nedir?

yurtdışında iseniz ve türkiye'deki sevdiklerinize skype, whatsapp vb şeylerle ulaşamıyorsanız kullanabileceğiniz uygulama. kendisi çalışıyor an itibariyle. line'ın türkmenistan'da patlamasına müteakip herkesin kurtarıcısı olan mesajlaşma ve konuşma uygulaması.

IMO ne demek deniz?

Uluslararası Denizcilik Örgütü (İngilizce: International Maritime Organization (IMO)), 1948 yılında Birleşmiş Milletler denizcilik konferansında kurulması öngörülen ve on yıl sonra Hükûmetler Arası Deniz Danışma Örgütü ( İngilizce: Inter-Governmental Maritime Consultative Organization (IMCO)) adıyla kurulan ve 1982 ...

IMO kodu ne demek?

Uluslararası Güvenli Yönetim Kodu veya ISM Kodu (İngilizce: International Safety Management Code), gemilerin güvenli yönetimini ve deniz kirliliğini önlemeyi hedefleyen uluslararası standarttır. Uluslararası Denizcilik Örgütü IMO'nun tarihinde aldığı kararla ortaya çıkmıştır.

IMO ne anlama gelir?

IMO'nun açılımı, Uluslararası Denizcilik Örgütü'dür. Uluslararası nakliyelerin düzenlenmesinden ve güvenliğinden sorumlu bir kuruluştur.

IMO ne kadar internet yer?

1 saatte 360000 KB yani 360 MB veri harcar.

Botim uygulaması kimin?

Botim, 2016 yılında kurulan Algento Cloud Computing Limited bünyesinde geliştirilen video görüşmesi ve mesajlaşma uygulaması markasıdır. Uygulama üzerinden ücretsiz şifreli sohbetler ve sesli, görüntülü aramalar ile dosya paylaşımı yapılabilmektedir. Algento Cloud Computing Limited Hong Kong merkezlidir.

Dedi nerenin uygulaması?

Dedi uygulaması Türkiye merkezli bir uygulamadır. Dedi, Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneği (BTİDER) tarafından geliştirilmiş yerli bir uygulamadır.

IMO nun açılımı nedir?

Uluslararası Denizcilik Örgütü (İngilizce: International Maritime Organization (IMO)), 1948 yılında Birleşmiş Milletler denizcilik konferansında kurulması öngörülen ve on yıl sonra Hükûmetler Arası Deniz Danışma Örgütü ( İngilizce: Inter-Governmental Maritime Consultative Organization (IMCO)) adıyla kurulan ve 1982 ...

IMO numarası neye göre verilir?

Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) numarası, gemiler, kayıtlı gemi sahipleri ve yönetim şirketleri için benzersiz bir tanımlayıcıdır. ... Üç harfi “IMO” ve ardından Uluslararası Denizde Can Güvenliği Sözleşmesi (SOLAS) altında verilen yedi haneli benzersiz rakamlardan oluşmaktadır.

Gemi IMO numarası ne demek?

Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) numarası, gemiler, kayıtlı gemi sahipleri ve yönetim şirketleri için benzersiz bir tanımlayıcıdır. Deniz güvenliği ve güvenliğini artırmak ve deniz sahtekarlığını azaltmak için IMO numaraları getirildi.

Görüntülü konuşma kaç gb yer?

Görüntülü konuşmada dakikada 5-6 MB internet harcanır. 1 saatlik görüntülü konuşma yaparsanız yaklaşık olarak 330 MB internet harcamış olursunuz.

WhatsApp ile görüşme kaç MB?

Bu uygulama ile sesli arama yapmanın kullanıcılara maddi zarar verebileceğini iddia eden AndroidPit'in hazırladığı rapora göre, WhatsApp üzerinden sesli arama yapan kişiler yaptıkları aramaların her dakikası için 1.3Mb internet kullanıyor.

WhatsApp yerine ne kullanılır yorumlar?

Elon Musk'ın önerdiği Signal, WhatsApp'ın ardından dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından olan Dubai merkezli Telegram, Çin merkezli WeChat ve daha pek çok uygulamaya ilgi yoğun....WhatsApp'a alternatif uygulamalar:
  • Viber,
  • ICQ,
  • Google Duo,
  • Signal,
  • Telegram,
  • Turkcell BiP,
  • Discord.

Botım uygulaması nedir?

BOTIM - Video görüşmesi ve sohbet açıklaması Dünyanın her yerindeki arkadaşlarına ÜCRETSİZ sesli ve görüntülü aramalar yap. - 2G, 3G, 4G veya Wi-Fi bağlantısı üzerinden ÜCRETSİZ sesli ve görüntülü aramalar yap. - Şifreli sohbetler ve aramalar. - Fotoğraf, video, sesli mesaj ve diğer tipte dosyaları paylaş.

Dedi web uygulaması var mı?

Dedi tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Uygulamada kullanıcı kaydı oluştururken gelen doğrulama mesajı da tüm operatörlerde ücretsizdir. ... Dedi, güvenli mesajlaşma konusunda endüstri standartlarını belirleyen Signal uygulaması üzerine geliştirilmiştir. Kaynakları açıktır, herkes tarafından incelenebilir.