TROC kaç para?

İçindekiler:

  1. TROC kaç para?
  2. T-Roc hangi segment?
  3. TROC hangi segment?
  4. Sürüş paketi nedir?
  5. Arabada park asistanı ne demek?
  6. Sürüş Asistanı paketi nedir?
  7. TROC kaç motor?
  8. TROC hangi sınıf?
  9. T-Roc 2021 hangi segment?

TROC kaç para?

Volkswagen T-Roc Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI HighlineSahibinden Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Highline 2019 Model370.000 TL
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI HighlineSahibinden Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Highline 2020 Model419.000 TL
21 satır daha

T-Roc hangi segment?

Volkswagen T-Roc, Alman otomobil üreticisi Volkswagen tarafından üretilen bir alt kompakt geçit SUV (B segmenti) araçtır. Volkswagen Group MQB A1 platformuna dayanmaktadır ve genellikle Golf'ün SUV eşdeğeri olarak kabul edilmiştir.

TROC hangi segment?

Volkswagen T-Roc, Alman otomobil üreticisi Volkswagen tarafından üretilen bir alt kompakt geçit SUV (B segmenti) araçtır.

Sürüş paketi nedir?

Sürüş konfor paketi içeriğinde yer alan park sensörleri, aracınızı kolaylıkla park etmenize yardımcı olurken, hız sabitleyici, özellikle uzun yoluluklarda konforunuzu artırarak düşük yakıt tüketimini destekler.

Arabada park asistanı ne demek?

Park asistanı 36 km/h'nin altındaki hızlarda otomatik olarak park boşlukları aramaya başlar. ... Sistem sadece direksiyon dönme açısını belirler, otomatik olarak manevra yapar. Bu sırada araçta bulunan geri görüş kamerası aktifleşir ve ön konsolda bulunan ekrana aracın arkasındaki görüntü yansıtılır.

Sürüş Asistanı paketi nedir?

Birbirine akıllıca bağlanmış bu güvenlik ve asistan sistemleri, ilgili sistem sınırları içerisinde sürücünün üzerindeki yükü hafifletebilir, kaza tehlikesini azaltabilir ve ayrıca yolcular ve diğer trafik katılımcılarına yönelik korumayı iyileştirebilir.

TROC kaç motor?

Teknik özellikler Volkswagen T-Roc 1.5 TSI (1, 2018
Genel bilgi
Motor pozisyonuÖn, enine
Model MotorDADA
Motor hacmi1498 cm3 91.41 cu. in.
Silindir Adedi4
63 satır daha

TROC hangi sınıf?

Volkswagen T-Roc tasarım özellikleri Onun için VW Golf'ün SUV versiyonu deniyor. Volkswagen yönetimi de bu aracı kompakt SUV sınıfında olarak açıklıyor.

T-Roc 2021 hangi segment?

Volkswagen T-Roc, Alman otomobil üreticisi Volkswagen tarafından üretilen bir alt kompakt geçit SUV (B segmenti) araçtır.