Özel Başak Koleji kimin?

İçindekiler:

  1. Özel Başak Koleji kimin?
  2. Başak Koleji müdür?
  3. Elmas Koleji kimin?
  4. Özel Ankara Aziziye Lisesi kime ait?
  5. Aziziye bursluluk sınavı ne zaman?
  6. Bilge Koleji kimin?

Özel Başak Koleji kimin?

28 Şubat sürecinde ağır bedeller ödemesine rağmen bugün Konya'da eğitimin önemli bir üssü olan Özel Başak Koleji'nin Kurucu Temsilcisi Celal Demir, eğitimde Başak modelini tüm detayları ile anlattı

Başak Koleji müdür?

Özel Başak Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz TAŞÇI, İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa DURSUN ile Halkla İlişkiler Uzmanı Asuman TOSUN, Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK'ı ziyaret etti.

Elmas Koleji kimin?

Elmas Eğitim Kurumları 1988 yılında İslami Değerleri Tanıtma Vakfı bünyesinde açılmış olup, karma bir okuldur. İlk yıllarda Anaokulu, İlköğretim Okulu, Kız Lisesi ve Erkek Lisesi olarak hizmet veren okulumuz daha sonra Anaokulu, İlköğretim Okulu, Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi olarak devam etmektedir.

Özel Ankara Aziziye Lisesi kime ait?

Aziziye Koleji'ni, Erbakan'ın yakın dostu KESAŞ'ın sahibi Konyalı Osman Aydoğmuş, Elmas Koleji'ni de yine Konyalı Elmas Eğitim AŞ'nin sahibi Necip Alkan kurdu.

Aziziye bursluluk sınavı ne zaman?

Sınav Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 4, 5, 6 ve 7. Sınıflar sınava saat 10.00'da girecekler. 8, 9, 10 ve 11. Sınıflar ise sınava 14.00'da girecekler. Aziziye Eğitim Kurumlarının bursluluk sınavına, aşağıdaki bağlantı aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Bilge Koleji kimin?

Bilgi Koleji Kurucusu Ahmet Çevik, koleji 10 milyon TL yatırımla hayata geçirdiklerini açıkladı.