Marmarise hangi otobüs firmaları gider?

İçindekiler:

  1. Marmarise hangi otobüs firmaları gider?
  2. Marmaris otobüs Bileti Kaç Lira?
  3. Marmaris otobüsleri nereden kalkıyor?
  4. Marmaris Fethiye dolmuş nereden kalkıyor?
  5. Marmaris den Içmelere nasıl gidilir?

Marmarise hangi otobüs firmaları gider?

Marmaris'e Giden Otobüs Firmaları Marmaris'e seferi olan otobüs firmalarından bazıları Ulusoy Seyahat, İsmail Ayaz, Pamukkale, Anadolu, Fethiye Seyahat, Lider Adana, Best Van Turizm, Aksu Turizm ve Öz Diyarbakır'dır.

Marmaris otobüs Bileti Kaç Lira?

En Popüler Marmaris Otobüs Rotaları
Marmaris otobüs bileti mi aradınız? En ucuz Marmaris otobüs bileti NeredenNereye.com'da! Otobüs firmalarını karşılaştırın, biletinizi online satın alın.
Rota AdıOrtalama FiyatıGünlük Sefer Sayısı
Adana - Marmaris190 TL9
İstanbul - Marmaris210 TL2
İzmir - Marmaris69 TL1
3 satır daha

Marmaris otobüsleri nereden kalkıyor?

Seferlerin ilk kalkış noktası Marmaris Otogarı'dır. Otogar telefon numarası: (0252) 412 30 37. Marmaris Şehir İçi Toplu Ulaşım bilgilerine, sefer saatlerine ve güzergâh bilgilerine Muğla Belediyesi resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz. Yaz ve Kış sezonunda dolmuş fiyatları ve sefer saatleri farklı olabilmektedir.

Marmaris Fethiye dolmuş nereden kalkıyor?

Fethiye - Marmaris otobüsleri, Fethiye Otogarı, Fethiye Otobüs Durağı veya Port terminalinden kalkacaktır. Marmaris şehrinde otobüsle veya Marmaris Otogarı terminalinde inebilirsiniz.

Marmaris den Içmelere nasıl gidilir?

Marmaris merkezden 7 km sonra İçmeler'e ulaşabilirsiniz. Eğer otobüs ile Marmaris'e gelecekseniz Marmaris Otogarından İçmeler'e turuncu dolmuşlarla rahat bir şekilde geçebilirsiniz. Son olarak İçmeler'e deniz yolu ile ulaşım için Bodrum'dan gelmek isterseniz Bodrum-Marmaris feribotlarına binmeniz gerekiyor.