Liseyi bitirince kaç derece alır?

İçindekiler:

  1. Liseyi bitirince kaç derece alır?
  2. Derece kademe nereden bakılır?
  3. Uzman doktor kaçıncı dereceden başlar?
  4. Yüksek lisans kademesi emsale takılır mı?
  5. 2 yıllık mezun kaçıncı dereceden başlar?
  6. Önlisans mezunu düz memur olabilir mi?
  7. Mebbis derece kademe nereden öğrenilir?
  8. Pratisyen hekim kaçıncı dereceden başlar?
  9. Önlisans mezunu tekniker kaçıncı dereceden başlar?

Liseyi bitirince kaç derece alır?

Liseyi bitiren ve memur olan devlet memurları 13/3 ile göreve başlar. 3. Dereceye kadar düşebilir. Lise dengi mesleki veya teknik öğrenimi bitiren memurlar, 12/2 ile başlar, 3'e kadar düşer.

Derece kademe nereden bakılır?

Devlet memurları için derece kademesi sorgulaması E-Devlet üzerinden yapılabilmektedir. E-Devlet sistemi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak memur derece kademesi sorgulaması yapılabilmektedir.

Uzman doktor kaçıncı dereceden başlar?

Yukarıda yer verilen hüküm ve açıklamalar uyarınca; 3-6 yıllık yükseköğretim görerek tabip unvanını elde edenlerin 9 uncu derecenin 3 üncü kademesinden göreve başlaması gerektiği değerlendirilmektedir.

Yüksek lisans kademesi emsale takılır mı?

Master derecesini alıp bir kademe ilerlemesinden yararlanan memura, mesleği ile ilgili öğrenim dalında doktora yaptığı takdirde iki kademe ilerlemesi uygulanır. "ifadesi yer almakta olup, anılan özel hüküm emsal uygulamasına takılmaz.

2 yıllık mezun kaçıncı dereceden başlar?

Eğitim durumu itibariyle memuriyete giriş seviyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan belirlemelere göre; **2 yıl süreli yükseköğrenimi bitirerek Tekniker unvanını alanlar, Devlet memuriyetine 10 uncu derecenin 2 nci kademesinden giriş yapmaktadırlar.

Önlisans mezunu düz memur olabilir mi?

Düz memurluk için lise, önlisans veya lisans mezunu olunabilir. Her mezuniyet durumu için KPSS sınavından alınan farklı puan türleri ile merkezi atamalarda düz memurluk atamaları gerçekleştirilmektedir.

Mebbis derece kademe nereden öğrenilir?

1 – MEBBİS SİSTEMİNE KURUM MÜDÜRÜ ŞİFRESİ VE KURUM KODU TIKLANARAK GİRİŞ YAPILIR. 2 – SOL MENÜDEN “e-Personel Modülü”NE GİRİŞ YAPILIR. 3 – ORTA ALANDAKİ “Ara” BUTONU TIKLANARAK TÜM PERSONELİN BULUNDUĞU LİSTE AÇILIR. 4 – TERFİSİ YAPILACAK PERSONELİN BAŞINDAKİ DOSYA BUTONU TIKLANIR. 5 – AÇILAN PERSONEL SAYFASININ SOL ...

Pratisyen hekim kaçıncı dereceden başlar?

PRATİSYEN HEKİM MAAŞI 2019'DA NE KADAR? Tıp fakültesi mezunu olarak kamuda Pratisyen Hekim unvanlı kadrolarda görev yapan Devlet memurları, memuriyete 8/3 seviyesinden başlamaktadırlar.

Önlisans mezunu tekniker kaçıncı dereceden başlar?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan belirlemelere göre; **2 yıl süreli yükseköğrenimi bitirerek Tekniker unvanını alanlar, Devlet memuriyetine 10 uncu derecenin 2 nci kademesinden giriş yapmaktadırlar.