Okul Müdür Yardımcısı derse girmek zorunda mı?

İçindekiler:

  1. Okul Müdür Yardımcısı derse girmek zorunda mı?
  2. Müdür yardımcısı kaç saat derse girer 2020?
  3. Kurum müdürü kaç saat derse girebilir?
  4. Okul Müdürü nöbet ücreti alabilir mi?
  5. Müdür yardımcısı kaç saat derse girer?
  6. Branşı sınıf olan idareciler 6 saat derse girmek zorunda mı?
  7. Müdür yardımcılarının maaşları ne kadar?
  8. Kadrolu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2020?
  9. Özel okul müdürü kaç saat derse girer?
  10. Lise müdürü kaç saat ek ders alır?
  11. Müdür Yardımcısı pansiyonda nöbet tutabilir mi?
  12. Okul müdürü ne kadar ek ders alır?

Okul Müdür Yardımcısı derse girmek zorunda mı?

Kararın 5'inci maddesinde; örgün ve yaygın eğitim kurumları müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarının haftada 6 saat, okul öncesi ve sınıf öğretmenlerinin haftada 18 saat, genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerinin haftada 15 saat, atölye ve laboratuar öğretmenlerinin ise haftada 20 saat aylıkları ...

Müdür yardımcısı kaç saat derse girer 2020?

MADDE 6- (1) Kapsama dâhil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli olup, aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; a) Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate, b) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 15 saate, c) Atölye ve laboratuvar ...

Kurum müdürü kaç saat derse girebilir?

Okullarda görevli yöneticiler haftada 6 saat aylık karşılığı, 6 saat ders saati ücretli olmak üzere 12 saat, diğer kurumlarda görevli yöneticiler ise haftada 12 saat ders okutabilecek.

Okul Müdürü nöbet ücreti alabilir mi?

İmzalanan 4.dönem toplu sözleşme kararlarına göre okul müdürleri bundan sonra nöbet ek ders ücretinden yararlanabilecek. ... Okul müdürleri bundan sonra nöbet ek ders ücretinden yararlanabilecek.

Müdür yardımcısı kaç saat derse girer?

Örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, müdürlük, müdür başyardımcılığı, eğitim şefliği, müdür yardımcılığı yapan öğretmenler haftada 6 saat ders okutmakla yükümlüdürler. Bunlara, ihtisasları içinde veya muvafakat ettikleri takdirde ihtisasları dışında haftada oniki saate kadar ücretle ek ders ve ekzersiz verilebilir.

Branşı sınıf olan idareciler 6 saat derse girmek zorunda mı?

MEB.Personel Genel Müdürlüğü'nün 09.10.2009 tarih ve 2499/82019 sayılı yazılarında da ayrıntılı olarak açıklandığı üzere; “Branşı sınıf öğretmeni olan yöneticiler sadece boş geçen dersleri okutmak üzere aylık karşılığı derse gireceklerdir, onun dışında aylık karşılığı ders görevlerini yerine getirmek üzere (6) saat ...

Müdür yardımcılarının maaşları ne kadar?

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda okul müdür yardımcısı olarak görev yapanların 2021 yılı maaş tutarı yaklaşık olarak 4100 Türk Lirasıdır. Ancak MEB okul müdür yardımcılarının bu maaşı üzerine ek ders ücreti ilave edilmektedir ve nihai rakam bu şekilde oluşmaktadır.

Kadrolu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır 2020?

Kısacası: 1- Müdür yardımcılığı kadrosuna kadro boş olsun yada olmasın ek ders kararının 16. Maddesine göre geçici görevlendirme yapıldıysa görev süresi boyunca 18 saat ek ders ödenir.

Özel okul müdürü kaç saat derse girer?

(7) Özel okullar dışındaki diğer özel öğretim kurumlarında görevli yöneticiler aylık karşılığı 6, ders saat ücreti karşılığı 6 olmak üzere haftada toplam 12 saat derse girebilirler.

Lise müdürü kaç saat ek ders alır?

Buna göre, 2018 Ocak ayından itibaren 20 saat alan ilkokul müdürleri 24 saat ek ders alacak, ortaokul müdürleri 24 saat ana sınıfı olan ortaokullarda müdürler 26 saat ek ders, 20 saat ek ders alan lise müdürleri de 24 saat ek ders alacak. 18 saat ek ders alan Müdür yardımcıları ise 19 saat ek ders alacak.

Müdür Yardımcısı pansiyonda nöbet tutabilir mi?

Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısına okul nöbet görevi verilemez.

Okul müdürü ne kadar ek ders alır?

Buna göre, 2018 Ocak ayından itibaren 20 saat alan ilkokul müdürleri 24 saat ek ders alacak, ortaokul müdürleri 24 saat ana sınıfı olan ortaokullarda müdürler 26 saat ek ders, 20 saat ek ders alan lise müdürleri de 24 saat ek ders alacak. 18 saat ek ders alan Müdür yardımcıları ise 19 saat ek ders alacak.