Prospan bebeklere verilir mi?

İçindekiler:

  1. Prospan bebeklere verilir mi?
  2. Prospan şurup ne kadar kullanılır?
  3. Prospan öksürük şurubu ne işe yarar?
  4. Prospan öksürük şurubu bebeklere verilir mi?
  5. Bisolnatur şurup neye iyi gelir?

Prospan bebeklere verilir mi?

1 yaş altı bebekler ve gebeler için herhangi bir güvenilirlik testi bulunmadığından, doktora danışılmadan kullanımı uygun değildir. içeriğindeki bitkisel ekstrenin homojenitesi bozulabilir olduğundan , mutlaka kullanılmadan önce çalkalanması gerekir.

Prospan şurup ne kadar kullanılır?

Tedavinin süresi, klinik tablonun tipine ve şiddetine göre değişir; genellikle 1 hafta sürdürülmelidir. Şikayetleri 1 haftadan uzun sürmesi halinde tıbbi yardım alınmalıdır. Prospan® öksürük şurubunun etkisinin çok güçlü veya çok zayıf olduğuna kanaat getirirseniz doktorunuzla veya eczacınızla görüşünüz.

Prospan öksürük şurubu ne işe yarar?

Prospan® öksürük şurubu, öksürüğün eşlik ettiği akut solunum yolu enflamasyonu ve kronik enflamatuar bronşiyal hastalıkların semptomatik tedavisine yardımcı olarak kullanılır. Not: Şikayetlerin devam etmesi ya da nefes darlığı, ateş, cerahatli ya da kanlı balgam görülmesi durumunda derhal bir doktora danışıl- malıdır.

Prospan öksürük şurubu bebeklere verilir mi?

Çocuklar: Prospan® öksürük şurubu bir yaşın altındaki çocuklarda sadece doktora danışılarak kullanılmalıdır. Bu yaş grubundaki kullanım sadece yakın gözlem altında yapılmalıdır, çünkü bir yaşın altınd- aki çocuklar büyük çocuklarla karşılaştırıldığında diyare ve kusma oluşumuna özellikle dikkat etmelidir.

Bisolnatur şurup neye iyi gelir?

Öksürüğü rahatlatır. Boğaz tahrişini engeller. Balgamın atılmasını kolaylaştırır. Doğal içeriklerden oluşan Bisolnatur, hem kuru hem de balgamlı öksürüğün belirtileri ile mücadele eden bitki özleri karışımı içerir.