Bursada YHT var mı?

İçindekiler:

  1. Bursada YHT var mı?
  2. Konya Bursa arası hızlı tren kaç saat?
  3. Bursa hızlı tren istasyonu nerede olacak?
  4. Bursa-Ankara hızlı tren ile kaç saat?

Bursada YHT var mı?

Ülkemizin en gelişmiş sanayi şehirlerinden biri olan Bursa ile Bilecik arasında inşa edilen hızlı tren hattıyla Bursa; İstanbul, Eskişehir, Ankara ve Konya`ya bağlanacak. Hattın tamamlanmasıyla Ankara-Bursa arası 2 saat 15 dakika, Bursa-Eskişehir arası 1 saat 5 dakika ve Bursa-İstanbul arası 2 saat 15 dakika olacak.

Konya Bursa arası hızlı tren kaç saat?

Eskişehir-Konya YHT hattı, 23 Mart Cumartesi günü Eskişehir'de düzenlenecek törenle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından işletmeye açılacak. Eskişehir-Konya YHT seferlerinin başlamasıyla iki şehir arası seyahat süresi 1 saat 50 dakikaya, Konya-Bursa arası seyahat süresi de 4 saate düşecek.

Bursa hızlı tren istasyonu nerede olacak?

Bursa Yüksek Hızlı Tren Garı, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde inşa halinde bulunan bir Yüksek Hızlı Tren garıdır. İstasyon, şehir merkezinin kuzeyinde yer almakta olup Bandırma - Bursa - Osmaneli YSD hattına hizmet vermesi planlanmaktadır.

Bursa-Ankara hızlı tren ile kaç saat?

Ankara Bursa arasında bir başka ulaşım seçeneği de trendir. Ankara Bursa arasında çalışan hızlı tren ile bu güzergah 3 saat 40 dakikada tamamlanır. Ankara Bursa arasında en fazla tercih edilen ulaşım aracının hızlı tren olduğu söylenebilir.