Superbox kaç ay dondurulabilir?

İçindekiler:

  1. Superbox kaç ay dondurulabilir?
  2. İnternet kaç ay dondurulabilir?
  3. Superonline dondurma kaç ay?
  4. Superbox kac gunde gelir?
  5. Superbox taahhütsüz var mı?
  6. Hizmet dondurma nedir?
  7. Digitürk kaç ay dondurma?
  8. Türkcell Süperbox kaç günde gelir?
  9. Süperbox kaç ay taahhütlü?
  10. Türknet hizmet dondurma nedir?
  11. Fatura dondurma nedir?

Superbox kaç ay dondurulabilir?

1 takvim yılında maksimum 90 gün dondurma yapılabilir.

İnternet kaç ay dondurulabilir?

Hat dondurma hizmetinden, bir yıl boyunca toplam 180 günü aşmayacak şekilde 2 parça halinde faydalanılabilinir. Hat Dondurma işleminin ücreti 48 TL (tüm vergiler dahil) olup, Hat Dondurma talebinde bulunan abonelerin faturalarına 6 ay taksitle ayda 8 TL olarak yansıtılmaktadır.

Superonline dondurma kaç ay?

İnternet ve telefon hizmeti için aynı anda hat dondurma işlemi yapılırken, hat dondurma hakkı daha az olan hizmetin süresi dikkate alınmaktadır. Superonline altyapısından hizmet alan müşterilerimiz ise yılda 2 defa toplam 90 gün süreyi aşmayacak şekilde hat dondurma yapabilmektedir.

Superbox kac gunde gelir?

Randevunuza ve kuryenin uğrama sıralamasına göre ürününüz adresinize 2-5 iş günü içerisinde teslim edilir. Kontratlı alışverişlerinizin teslimatı sırasında nüfus cüzdanı ya da TC Kimlik numaranızın olduğu pasaport, ehliyet vb. yanınızda hazır bulundurmanız gerekmektedir. Kimliğinizin önlü-arkalı fotoğrafı çekilecektir.

Superbox taahhütsüz var mı?

Kampanyadan sadece yeni bir data hattı ile 24 ay taahhütlü olarak faydalanılır. ... Kampanya dâhilinde sunulan taahhütsüz paketler: 10 Mbps sınırsız 199 TL/ay, TL/ay, 1 TL /ay, 2 TL/ay, 4.5G sınırsız 319 TL/ay.

Hizmet dondurma nedir?

Hizmet dondurma nedir? Belirli süreli ve geçici olarak hizmetini kullanamayacak müşterilerimizin yararlanabileceği bir özelliktir.

Digitürk kaç ay dondurma?

Böylece, spor karşılaşmalarının ertelendiği bu dönemde, spor içeriği için yaptıkları ödemeyi 2 ay boyunca dondurarak maddi yüklerini önemli ölçüde hafifletebilecekler. Taahhütlerini 2 ay uzatarak bu imkandan yaralanmak isteyen Digiturk üyelerinin müşteri hizmetlerini arayıp başvurması yeterli olacak.

Türkcell Süperbox kaç günde gelir?

Randevunuza ve kuryenin uğrama sıralamasına göre ürününüz adresinize 2-5 iş günü içerisinde teslim edilir.

Süperbox kaç ay taahhütlü?

4.5G hizmet kalitesinin uygun olduğu bölgelerde sunulacak olup, faydalanmak için kampanya ile birlikte yeni bir Turkcell data hattı alınması gereklidir. Kampanyadan sadece yeni bir data hattı ile 24 ay taahhütlü olarak faydalanılır.

Türknet hizmet dondurma nedir?

Hizmetinizi bir süre kullanmayacaksınız ücretsiz olarak dondurabilirsiniz. Böylece ev telefon numaranızı korumuş olursunuz. ... Telefonla aradıktan sonra 6'yı, daha sonra 3'ü tuşlayın. Bir yılda en fazla 180 gün ve yılda en fazla 2 kez internet hizmetinizi dondurma hakkınız bulunmaktadır.

Fatura dondurma nedir?

Hat dondurma sürecinde faturalar düzenli olarak ödenmelidir. Ödenmemesi durumunda hat borcundan dolayı kısıtlanır. ... Borcundan dolayı kapalı olan bir internet hattı için dondurma işlemi yapılamaz. Faturalar ödendikten ve hattın açılması sağlandıktan sonra hat dondurma işleminden faydalanılır.