Gelin Evi Son Bölüm Kim Birinci Oldu?

İçindekiler:

  1. Gelin Evi Son Bölüm Kim Birinci Oldu?
  2. Gelin Evi saat kaçta başlayacak?
  3. Gelin evi kaç bölüm sürdü?
  4. Gelin Evi 2020 ne zaman başlıyor?
  5. Gelin evi sunucusu kim?
  6. Gelin evi nedir?
  7. Gelin evi yok mu?

Gelin Evi Son Bölüm Kim Birinci Oldu?

Gelin Evi'nde haftanın birincisi Sümeyye mi, Sultan mı, Kübra mı, Elif mi, Tuğçe mi olacağı belli oluyor. 12 Nisan Gelin Evi haftanın birincisi 26 puanla Kübra Hanım oldu. Kübra Hanım, 5 tam altın ve 5 bilezik ödülünün sahibi oldu.

Gelin Evi saat kaçta başlayacak?

Gelin Evi yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 14.00'te Show TV'de - Show TV. MGD'den Ciner Medya Grubuna ödül yağmuru! Üç Kuruş yakında her Pazartesi Show TV'de!

Gelin evi kaç bölüm sürdü?

Joker yapım tarafından hazırlanan ve 31 Mayıs'ta yayınlanan 754. Bölümüyle Show Tv ekranlarına veda eden Gelin Evi programının önümüzdeki yayın döneminde hangi kanalda yayınlanacağı ile ilgili bir bilgi henüz bulunmuyor.

Gelin Evi 2020 ne zaman başlıyor?

"GELİN EVİ" 29 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN YENİ SEZONUYLA SHOW TV'DE! Tam 31 hafta, 155 yeni bölüm, 155 yeni gelin yarışmacı.

Gelin evi sunucusu kim?

Gelin Evi YouTube Kanalına Abone Ol → http://showtv.tv/8xNMsu Gelin Evi'nin 733. Bölümünde; 3 yıllık evli, 32 yaşında, sunucu Özlem Gelin'in evine konuk olundu. Özlem Hanım'ın mutfağı incelenirken, Melisa Hanım ile Medine Hanım arasında işlemeli havlu krizi çıktı.

Gelin evi nedir?

Yeni evli bir çiftin eviningelin evi” olarak adlandırılması da, evi kadına ait bir alan olarak imlemektedir. Böylece, program başlığı kadını domestik alan olan evle ve erkek-egemen kültürle ilişkilendirir.

Gelin evi yok mu?

Gelin Evi sezon finali yaptı! Dört sezon boyunca 754 bölüme imza atarak, siz sevgili seyircilerimizin takdirini kazanan Joker Yapım imzalı Gelin Evi programı; emeği geçen herkese teşekkür eder. Yeni sezon için başvurularınızı bekliyor olacağız.