LPG taktırınca muayene gerekiyor mi?

İçindekiler:

  1. LPG taktırınca muayene gerekiyor mi?
  2. Gaz muayenesi ne kadar?
  3. LPG ruhsata işletme ücreti ne kadar?
  4. LPG ruhsata işletme nasıl yapılır?
  5. LPG ruhsata Işletilmezse ne olur?

LPG taktırınca muayene gerekiyor mi?

Aracıma LPG taktırdım; ne yapmam gerekiyor? ... Yakıt sistemlerinde (LPG, CNG ) yapılan tadilatlar da bu kapsama girmektedir ve aracın geçerli bir muayenesi olsa dahi tadilat sonrası muayeneye girmesi gerekmektedir. Tadilat sonrası muayene ücretleri araç sınıflarına göre belirlenir, "periyodik araç muayenesi" ile aynıdır.

Gaz muayenesi ne kadar?

Egzoz Gazı Emisyon ölçümü tarihi itibariyle KDV dahil 90 TL'dir.

LPG ruhsata işletme ücreti ne kadar?

İşte 2021 yılı itibariyle aracınıza LPG işletirken ödeyeceğiniz tutarlar: Muayene ücreti: 372,88 TL. Egsoz Emisyon Ücreti: 90 TL. Noter Ruhsat İşlem Ücreti: 301 TL.

LPG ruhsata işletme nasıl yapılır?

Önceleri Makine Mühendisleri Odası'na giderek araç sızdırmazlık raporu almak durumundaydık. Ancak yapılan yeni düzenlemelere göre artık bu odaya gitmeye gerek yoktur. Artık önce araç muayene istasyonuna ardından notere giderek araç ruhsatına LPG işletmek mümkün olmaktadır.

LPG ruhsata Işletilmezse ne olur?

LPG Ruhsata İşletilmezse Ceza Alınır Mı? Genellikle, LPG takıldığı günden itibaren 30 gün içinde bu işlemin arabanın ruhsatına işlenmesi gerekmektedir. Aksi halde ceza yazılma ihtimali olabilir. Herhangi bir değişiklik yapmanız için ruhsata LPG tanımlaması şarttır.