Evkur ürün onayı kaç günde gelir?

İçindekiler:

  1. Evkur ürün onayı kaç günde gelir?
  2. Evkur kaç Taksitim kaldı nasıl öğrenirim?
  3. Evkur a nasıl ödeme yapabilirim?
  4. Evkurdan laptop aldım kaç günde gelir?
  5. Evkur taksitle telefon veriyor mu?
  6. Evkur sözleşmenin iptal eder mi?

Evkur ürün onayı kaç günde gelir?

Evkur Onay Süreci Kaç Gün ? Evkur şubelerinden alışveriş başvurusu yaptıktan sonra en az 7 en fazla 15 iş günü içerisinde size olumlu yada olumsuz dönüş sağlamaktadırlar lakin onaylanmayan bazı durumlarda dönüş geç oluyor yada hiç olmuyor bunuda dikkate almanızı öneririz.

Evkur kaç Taksitim kaldı nasıl öğrenirim?

Evkur kaç taksit kaldığını mı merak ediyorsunuz yapacakların çok fazla olmasa da yeni yapılan ödeme sistemi ile sizler için yenilenen ödeme sayfası aracılığı ile ilk önce tc kimlik numaranızı ve altına da robot olmadığınıza dair kısmı işaretliyorsunuz daha sonrasında karşınıza Evkur kalan taksit sorgulaması çıkıyor bu ...

Evkur a nasıl ödeme yapabilirim?

Ödeme Seçenekleri
  1. Kredi Kartsız Peşinatsız Ödeme.
  2. Kredi Kartı İle Ödeme.
  3. Banka Havalesi İle Ödeme.
  4. Güvenli Alışveriş

Evkurdan laptop aldım kaç günde gelir?

Sözleşmeli yapmış olduğunuz alışverişlerde kredi değerlendirme birimi tarafından onaylanan ürünlerinizin teslimatı belirtmiş olduğunuz teslimat adresine ücretsiz olarak Evkur tarafından yapılmaktadır. -İstihbarat sürecine göre teslimat süreniz 3 ila 4 gün sürebilmektedir.

Evkur taksitle telefon veriyor mu?

Evkur'un kullanıcılarına sunduğu güvenceyle son teknoloji akıllı telefonlara ve aksesuarlara farklı renk seçenekleriyle sahip olmak artık sandığınızdan çok daha kolay. ... Evkur sayesinde 6 ay taksitle kolay bir şekilde son model telefon çeşitlerini satın alınabilir ve rahat bir şekilde ödeme yapılabilir.

Evkur sözleşmenin iptal eder mi?

Evkur mağazalarından almak için başvurduğunuz ürününüzü almaktan vazgeçerek iptal etmek istediğinizde ürünü aldığınız mağazaya giderek kolaylıkla Evkur Ürün İptal Etme başvurusu yaparak iptal edebilir para verdiyseniz paranızı alabilirsiniz vermediyseniz hiç bir sıkıntı olmadan kolaylıkla iptal edebiliyorsunuz.