Teledünya ne oldu?

İçindekiler:

  1. Teledünya ne oldu?
  2. Interaktif HD kutu nedir?
  3. Teledünya Türksat mı?
  4. Teledünya nasıl izlenir?
  5. Interaktif kutu ne demek?
  6. Teledünya hangi illerde var?
  7. Teledünya ne işe yarar?

Teledünya ne oldu?

Bu kez Türksat: Cemaat'e yakın yedi kanal Teledünya ve Kablo TV'den 'kaldırıldı' Aralarında Bugün ve Samanyolu TV'nin de bulunduğu Fethullah Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen yedi televizyon kanalı, Digitürk, Tivibu ve Turkcell TV'den sonra Teledünya ve Kablo TV'den de kaldırıldı.

Interaktif HD kutu nedir?

i-KUTU (KabloTV İnteraktif HD Kutu) - Seç İzle özelliği ile sahip olduğunuz paket kapsamında yer alan KabloWebTV film arşivini HD kalitesinde izleyebilirsiniz. - Tekrar İzle özelliği ile dizileri artık kaçırmayacaksınız. TV'de yayınlanan seçkin diziler 30 güne kadar sizin için saklanacaktır.

Teledünya Türksat mı?

Teledünya ve KabloTV Türksat A.Ş.'ye ait olan aynı markalardır.

Teledünya nasıl izlenir?

Teledünya' yı Kablo TV şebekesine bağlayabileceğiniz Set-Top-Box veya Conax Modül ile izleyebilirsiniz. Teledünya platformunda çanak antene ihtiyaç yoktur. Teledünya, Kablo TV alt yapısı üzerinden izlenebilir. Teledünya' da, yerli ve yabancı özenle seçilmiş kanalları, HD kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Interaktif kutu ne demek?

01. i-Kutu nedir? Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV alıcısıdır; yayınların yüksek çözünürlükte izlenmesini, gelişmiş özelliklerin ve internet tabanlı servislerin kullanılmasını sağlar.

Teledünya hangi illerde var?

Kablo TV ve Uydunet Hizmetinin Verildiği Şehirler Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak illerinde KabloTV, Uydunet ve Teledünya hizmeti verilmektedir.

Teledünya ne işe yarar?

ye ait olan yayın platformudur. Bu platformda, Temel Paket , Üst Paket, SinemaTV, paketlerini tercih etme imkanınız vardır. Teledünya platformundaki kanallar, ailenizle bir arada keyifle izleyebilmeniz için özel olarak seçildi.