Turkcell TV Plus internetten yer mi?

İçindekiler:

  1. Turkcell TV Plus internetten yer mi?
  2. TV+ kaç cihazdan izlenir?
  3. TV Plus Ready ne kadar?
  4. TV+ Özel Hediye 5 GB paketi nasıl kullanılır?
  5. Turkcell TV Plus kaç cihazdan erişim sağlanır?
  6. TV Ready nasıl alınır?
  7. TV ++ Ready nedir?

Turkcell TV Plus internetten yer mi?

TV+ uygulamasından, Turkcell internet ile yararlanılması halinde www.turkcelltvplus.com.tr adresinde belirtilen 3G data kullanımı koşulları dahilinde data ücreti alınmaz. ... TV+ telefon ve tablet uygulamaları ile Turkcell Internet kullanarak servise erişen kullanıcılar için cihazdaki APN internet olarak tanımlanmalıdır.

TV+ kaç cihazdan izlenir?

TV+ paketinizdeki içeriklere en fazla 5 cihaz üzerinden erişebilirsiniz. 5 cihaz limiti üyeliğinize bağlı tüm profiller için ortaktır.

TV Plus Ready ne kadar?

TV+ Ready ile canlı TV kanallarına, filmlere, dizilere, belgesellere ve binlerce uygulamaya anında ulaşabilirsiniz....TV+ Ready Yalın ADSL Kampanyası
​HızKota​​​Kampanya Fiyatı*
8 Mbps'ye kadar​​Limitsiz​134,90 TL​
16 Mbps'ye kadar​Limitsiz​​​134,90 TL​

TV+ Özel Hediye 5 GB paketi nasıl kullanılır?

Yepyeni Canlı TV+ 5 GB Paketi : YEPYENICANLI5GB yazıp 2200'a göndererek 5 GB internetiyle birlikte aylık 14,90 TL'ye yuzlerce canli TV kanali, en sevilen film kanalları, spor, belgesel, cocuk programlari ve cok daha fazlasi her an cebinizde!

Turkcell TV Plus kaç cihazdan erişim sağlanır?

TV+ paketinizdeki içeriklere en fazla 5 cihaz üzerinden erişebilirsiniz. 5 cihaz limiti üyeliğinize bağlı tüm profiller için ortaktır.

TV Ready nasıl alınır?

Nereden satın alabilirim? TV+ Ready ürününü Turkcell.com.tr, Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Superonline'dan size uygun kampanyalardan bir tanesini seçerek satın alabilirsiniz.

TV ++ Ready nedir?

TV+ Ready canlı TV kanallarına, belgesellere, dizilere, filmlere ve binlerce uygulamaya erişmenizi sağlayan bir Turkcell hizmetidir. ... İnternet üzerinden çeşitli içeriklere ulaşım sağlayan TV+ Ready aynı zamanda 150'den fazla yerli yabancı televizyon kanalını da izleme imkanı sunuyor.