Gliserin yüze direk sürülür mü?

İçindekiler:

  1. Gliserin yüze direk sürülür mü?
  2. Gliserin göz altına sürülür mü?
  3. Gliserin cildi sıkılaştırır mı?
  4. Gliserin gözenek sıkılaştırır mı?

Gliserin yüze direk sürülür mü?

Organik olması dolayısıyla gliserinin bilinen herhangi bir zararı veya yan etkisi bulunmuyor. Ancak bu maddenin doğrudan cilde uygulanması, cilt gözeneklerinin tıkanmasına neden olabiliyor. Bu nedenle gliserin içeren ve komedojenik (gözenek tıkayıcı) olmadığı kanıtlanan cilt bakım ürünlerini kullanmanı öneriyoruz.

Gliserin göz altına sürülür mü?

Cilt Tonunu Eşitlemek İçin: Gül suyu ve gliserinden bir sıvı karışım elde edin ve ton farkı olan bölgelere pamuk yardımı ile sürün. Dudak üstü ve göz çevresi en çok uygulanan yerlerdir. Gliserin cilde faydaları ile birçok kozmetik ürünün yerini alacak gibi görünüyor.

Gliserin cildi sıkılaştırır mı?

Gliserin, cildin doğal savunmasını harekete geçirerek dış etkenlerle daha iyi yüzleşmesini sağlar. Sıkı bir cilt susuz kalmış cilttir. Gliserin, nemlendirici etkisiyle cildin elastikiyetini kalıcı olarak iyileştirerek rahatlık sağlar.

Gliserin gözenek sıkılaştırır mı?

Gliserin bir cilt nemlendiricisi kadar etkili olduğu için bazı ürünlerde bulmak mümkündür. Bu ürünler aşağıdaki gibidir: Temizleyiciler: Gliserin cilde yağ eklememektedir veya gözenekleri tıkamamaktadır, bu da sivilceye eğilimli cilde sahip kişiler için mükemmel bir temizleyici yapmaktadır.