Imunol sambucus ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Imunol sambucus ne işe yarar?
  2. Beta glukan ne zaman içilmeli?
  3. Imuneks ne zaman içilmeli?
  4. Beta glukan hangi vitaminler var?
  5. Imunol vitamin ne işe yarar?
  6. Imunol şurup nasil kullanilir?

Imunol sambucus ne işe yarar?

İmunol Sambucus Kapsül içerisinde kara mürver ekstresi, C vitamini, çinko ve koenzim Q10 bulunmaktadır. İçeriğindeki C vitamini yorgunluk ve bitkinliğin azaltılmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. İçeriğindeki çinko, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Beta glukan ne zaman içilmeli?

Eczacıbaşı Imutor Beta Glukan 100 Mg 30 Kapsül Tercihen kahvaltıdan sonra alınmalıdır. Günde 2 kere kullanılacaksa diğer kullanım öğlen yemeğinden sonra yapılmalıdır.

Imuneks ne zaman içilmeli?

Özellikle mevsim geçişlerinde, stresli dönemlerde ve bağışıklık sistemini desteklenmek için Beta glukan (İmuneks) hekim ve eczacınızın önerisiyle kullanılabilir. Günde 1 veya 2 tablet/kapsül gıdalarla birlikte kullanılabilir.

Beta glukan hangi vitaminler var?

beta glukan, Vitamin ve Mineraller
  • Ncs ® Vitamin C 10 TABLET Beta Glukan Zinc Kuşburnu. ...
  • Ncs Vitamin C 10 Tablet Kuşburnu Beta Glukan C Vitamini. ...
  • İmuneks Micro-Glucan Plus 30 Kapsül Beta Glukan 3. ...
  • Ncs ® Vitamin C 10 TABLET Beta Glukan Çinko Beta Glucan.
Daha fazla öğe...

Imunol vitamin ne işe yarar?

Imunol 40 Kapsül, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve enfeksiyonlara karşı organizmanın harekete geçirilmesinde etkili bir gıda takviyesidir. Günlük organizmanın gereksinim duyduğu C vitamini değerlerine içerir. Antioksidan özelliği vardır. İçeriğindeki yüksek Beta Glukan dozu ile bağışıklık sistemini güçlendirir.

Imunol şurup nasil kullanilir?

İmunol sağlıklı büyüme ve vücut direncine destek olarak kullanılır. İmunol doktor tarafından farklı şekilde kullanımı önerilmediyse Tercihen yemeklerden sonra 1 veya 2 ölçek alınması önerilir. 4 - 10 yaş çocukların kullanımına uygundur.