Transitte ne demek UPS?

İçindekiler:

  1. Transitte ne demek UPS?
  2. Teslimat sürecinde ne demek?
  3. Transit halinde ne demek?
  4. Öngörülen teslimat zamanı nedir?
  5. Kargonuz teslimat şubesinde ne demek?
  6. PTT eve gelir mi?
  7. Kargo şubeye gelince mesaj gelir mi?
  8. Kargo takip mesaji ne zaman gelir?

Transitte ne demek UPS?

Yani şu an taşıma durumunda kargon yolda, bulunduğun şehirdeki şubeye gelibce dağıtıma çıktı olarak bildirir.

Teslimat sürecinde ne demek?

Teslimatta olduğu gözüken kargo gönderisi, dağıtıma çıkmış olup yolda olduğunu ve kargo ürünlerinin tesliminin yapılacağı manasına gelmektedir. Kargo Gönderisinin Teslimatta Olduğu Bilgisi Nasıl Öğrenilebilmektedir? Kargo gönderinizin teslimatta olduğu bilgisi ürün elinize ulaşmadan size iletilmektedir.

Transit halinde ne demek?

Transitus, mola vermeden gitmek anlamına gelirken transit de durmadan ilerleme ve hızlı bir şekilde geçmek demektir. ...

Öngörülen teslimat zamanı nedir?

Tahmini teslimat tarihi, müşterilere ödeme sırasında gösterilen "şu tarihe kadar teslim edilecek" kısmında belirtilen tarihtir. Bu değer, maksimum sevkiyata hazırlık günü ve maksimum nakliye günü sayısının toplamıdır. Tahmini teslimat tarihi, gün cinsinden ve son sipariş saati dikkate alınarak hesaplanır.

Kargonuz teslimat şubesinde ne demek?

Müşteri tarafından kargonun gönderildiği şubedir.

PTT eve gelir mi?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargo kurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. Peki PTT evden kargo alımı yapıyor mu? Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

Kargo şubeye gelince mesaj gelir mi?

Gönderinizi Yurtiçi Kargo'ya teslim ettikten sonra faturanızın kesilmesiyle birlikte alıcının telefonuna gönderinin varış süresi, şubesi ve fatura süresi dahil gereken tüm bilgileri içeren SMS mesajı anında iletilir.

Kargo takip mesaji ne zaman gelir?

Siparişler kargoya verildikten 1 gün sonra kargo takip maili gönderilir. Siparişin kargoya verildiği gün SMS ile bilgilendirilirsiniz,. Ayrıca üyelik panelinizden “Siparişlerim” bölümünden “Kargom Nerede“ linkine tıklayarak kargo takibini yapabilirsiniz.