BEEO propolis kimler kullanamaz?

İçindekiler:

  1. BEEO propolis kimler kullanamaz?
  2. Hangi marka propolis daha iyi?
  3. BEEO propolis de alkol var mı?
  4. Apitera Zen kimler kullanamaz?
  5. Propolis alkol bazlı ne demek?
  6. Balparmak Apitera ne işe yarar?
  7. Balparmak Apitera ne için kullanılır?

BEEO propolis kimler kullanamaz?

Bal alerjisi olan kişilerin propolisi kullanması tehlikeli olmaktadır. 2 yaşın altındaki çocuklara bal verilmediği gibi propolis de verilmemelidir. Bu çocukların sindirim sistemi propolisi sindirmeye henüz hazır değildir. Astım hastalığı için ilaç kullananlara propolis önerilmez.

Hangi marka propolis daha iyi?

En iyi propolis markası arasında Balen yer alır. Balen sıvı propolis ekstratı su bazlı üretilmiş olan bir damladır. Tamamen doğal olan bu ürün alkol, gliserin ve koruyucu gıdalar içermez. İnsanların sağlıklarını korumasında faydalı olan bu ürünün hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından kullanılması uygundur.

BEEO propolis de alkol var mı?

Ürün İçeriği: oranında saf propolis içerir. Propolis miktarı standardize edilmiştir. Su ve buğday alkolü içerir. Tüketim Önerisi: Doğrudan veya bala, yoğurda, ekmeğin üzerine damlatılarak tüketilebilir.

Apitera Zen kimler kullanamaz?

Arı ürünleri; bilinen alerjisi olanlarda, yüksek alerji riski taşıyanlarda ve astım hastalarında alerjiye sebep olabileceği için bu kişilerin arı ürünlerini tüketmesi önerilmez.

Propolis alkol bazlı ne demek?

Alkol bazlı organik propolis damla Propolis; organik arıcılık yöntemi ile üretilmiş ise içerisinde ilaç ve kimyasal kalıntı bulunmayacağından daha sağlıklı olacaktır. Organik arıcılık yöntemi ile elde edilen bu propolis, organik tarım ile elde edilmiş olan organik alkolde çözülmüştür.

Balparmak Apitera ne işe yarar?

Balparmak Apitera Up Plus Ne İşe Yarar? Balparmak Apitera Up Plus, günde iki saşe tüketildiğinde vücudun B vitamini ihtiyacını yüzde 45 oranında tek başına karşılayabilir. Bu yönüyle vücudundaki enerji oluşum metabolizmasının işleyişini ideal düzeyde tutmak isteyenler için uygun bir takviye edici gıda ürünüdür.

Balparmak Apitera ne için kullanılır?

Balparmak Apitera Dox Ne İşe Yarar? Apitera Dox, pratik tek kullanımlık hijyenik ambalajı ve doğal içerikleri ile vücudun arınması ve yenilenmesine destek sağlamak isteyenler için pratik ve alternatif bir takviye edici gıdadır. İlaç niyetine kullanımı önerilmemekte olup, takviye edici gıda olarak tüketilmelidir.