Otobusler kac gun bedava Konya?

İçindekiler:

  1. Otobusler kac gun bedava Konya?
  2. 15 Temmuz'da Konya'da otobüsler ücretsiz mi?
  3. Konya toplu taşıma bayramda ücretsiz mi?
  4. Konya Belediye Otobüsü ücretsiz mi?
  5. 15 Temmuz'da halk otobüsleri ücretsiz mi?
  6. Konya 30 Ağustos otobüsler bedava mı?
  7. Konya Kurban Bayramı ulaşım ücretsiz mi?
  8. Şanlıurfa 15 Temmuz otobüsler Ücretsiz mi?
  9. Gaziantep'te 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
  10. 31 Ağustos Otobüsler Ücretsiz mi?
  11. 30 Ağustos Izban ücretsiz mi?

Otobusler kac gun bedava Konya?

Otobüs ve tramvaylar bayramın ilk 2 günü ücretsiz olarak hizmet verecek. Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, bayram süresince su, kanalizasyon ve sayaç arızalarında 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlar; su ve kanalizasyon arızaları için Alo 185'i veya 221 61 00 numaralı telefonu arayabilecekler.

15 Temmuz'da Konya'da otobüsler ücretsiz mi?

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs ve tramvayların sefer sayıları artırılacak; otobüs ve tramvaylar 15 Temmuz Pazartesi 08.00 ile 16 Temmuz Salı 08.00 arası ücretsiz olarak hizmet verecek.

Konya toplu taşıma bayramda ücretsiz mi?

Konya Büyükşehir Belediyesi, bayram süresince pazar tarifesiyle hizmet verecek toplu ulaşım araçlarının bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz, üçüncü günü yüzde 50 indirimli olacağını bildirdi.

Konya Belediye Otobüsü ücretsiz mi?

Konya'da hem şehiriçi hem de ilçelere ulaşım sağlayabileceğiniz belediye otobüsleri bulunmaktadır. ... Belediye otobüslerinin tam bir kişi ücreti 2,50 TL, öğrenci ve indirimli Elkart kullananların ücreti ise 1,55 TL'dir.

15 Temmuz'da halk otobüsleri ücretsiz mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçları ücretsiz olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza iyi yolculuklar dileriz.

Konya 30 Ağustos otobüsler bedava mı?

EGO Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre; EGO otobüsleri, metro ve ANKARAY da bayram dolayısıyla ücretsiz hizmet verecek. Ücretsiz ulaşım imkanı 30 Ağustos sabahı saat 06:00'da başlayıp 24:00'e kadar devam edecek.

Konya Kurban Bayramı ulaşım ücretsiz mi?

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs ve tramvaylar Kurban Bayramı süresince ücretsiz olarak hizmet verecek. ... Bayram süresi boyunca toplu ulaşım araçlarını kullanacak vatandaşların, HES Kodu sorgularının yapılabilmesi için otobüs ve tramvaylara binerken Elkartlarını cihaza okumaları gerekiyor.

Şanlıurfa 15 Temmuz otobüsler Ücretsiz mi?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla belli saatlerde otobüslerin ücretsiz olacağını açıkladı.

Gaziantep'te 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?

Gaziantep'te 15 Temmuz günü otobüs ve tramvay ücretsiz : Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Cumartesi günü belediyeye ait otobüs ve tramvayların ücretsiz olduğunu açıkladı. ... Yetkililer, vatandaşların 15 Temmuz'un yıldönümü etkinliklerinde ulaşım sorunu yaşamamaları için bu yönde bir karar alındığını kaydettiler.

31 Ağustos Otobüsler Ücretsiz mi?

İBB'nin denetimindeki ulaşım araçları, 30 Ağustos 2021 Zafer Bayramı'nda bedava hizmet verecek. Yolcular, İstanbulkart entegrasyonuna dahil tüm toplu taşıma araçlarına kartını okutarak ücretsiz geçiş yolculuk yapabilecek.

30 Ağustos Izban ücretsiz mi?

Önceki milli bayramlarda olduğu gibi bu bayramda İzmir'de de toplu taşıma araçları vatandaşın ücretsiz kullanımına sunulacak. 30 Ağustos gecesi saat 23:59'a kadar ücretsiz ulaşım imkanı devam edecek.