Ghost of tsushima ps4 kaç gb?

İçindekiler:

  1. Ghost of tsushima ps4 kaç gb?
  2. Ghost of tsushima PC kaç gb?
  3. Ghost of tsushima kaç saat?
  4. Ghost of Tsushima PS4 kaç TL?
  5. Ghost of Tsushima PS4 Türkçe olacak mı?
  6. Horizon Zero Dawn kaç gb ps?

Ghost of tsushima ps4 kaç gb?

inFamous serisinin geliştiricisi Sucker Punch Productions'ın yeni oyunu Ghost of Tsushima'nın dosya boyutu belli oldu. PlayStation Store sayfası üzerinde belirtilene göre oyun minimum 50 GB boş alan gerektirecek. Ghost of Tsushima 17 Temmuz'da Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkacak.

Ghost of tsushima PC kaç gb?

Ghost of Tsushima Kaç GB? Ghost of Tsushima, oyunu yaklaşık olarak 60GB yer kaplamaktadır. Günümüz oyunlarına baktığımız da ise bu sayı oldukça ideal bir miktardır.

Ghost of tsushima kaç saat?

Geliştirici ekip oyunun 50 saat civarı sürdüğünü belirtti. Fakat oyunun ana hikayesi ortalama 15 saat sürüyor. Sucker Punch, oyunun zevkini çıkarmak için açık dünyadaki hikayelere de önem vermemizi istiyor.

Ghost of Tsushima PS4 kaç TL?

PS4 veya PS5'te Ghost of Tsushima: Legends bağımsız sürümüne sahipseniz PS4 için 410.00 TRY karşılığında veya PS.00 TRY karşılığında Ghost of Tsushima YÖNETMENİN SÜRÜMÜ'ne yükseltebilirsiniz.

Ghost of Tsushima PS4 Türkçe olacak mı?

Ghost of Tsushima'nın çıkış tarihi ile birlikte, Jin'in yolculuğu sırasında karşılaştığı bazı karakterleri gösteren yeni bir tanıtım videosu da yayınlandı. ... Ghost of Tsushima, 26 Haziran'da Türkçe altyazı ve menü seçeneğiyle PlayStation 4'e özel olarak piyasaya çıkacak.

Horizon Zero Dawn kaç gb ps?

Bellek: 16 GB RAM. Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB) DirectX: Sürüm 12. Depolama: 100 GB kullanılabilir alan.