Eğitim Fakültesinde hangi bölümler vardır?

İçindekiler:

  1. Eğitim Fakültesinde hangi bölümler vardır?
  2. Sabahattin Zaim Üniversitesi Özel mi devlet mi?
  3. Istanbul Medipol Üniversitesi Eğitim Fakultesi nerede?
  4. Eğitim fakültesinde kaç bölüm var?
  5. Eğitim Bilimleri lisans Programı Nedir?

Eğitim Fakültesinde hangi bölümler vardır?

ODTÜ Eğitim Fakültesinde, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE), Yabancı Diller Eğitimi (YDE), Temel Eğitimi (TEB), Matematik ve Fen Alanları Eğitimi (MFAEB), Beden Eğitimi ve Spor (BES) ve Eğitim Bilimleri (EB) Bölümleri olmak üzere 6 Bölüm ve 9 lisans programı vardır.

Sabahattin Zaim Üniversitesi Özel mi devlet mi?

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, bağışlar ve öğrenci ücretleri ile finanse edilen bir üniversite türüdür. Kâr amacı gütmeyen bir vakıf üniversitesidir.

Istanbul Medipol Üniversitesi Eğitim Fakultesi nerede?

İstanbul Medipol Üniversitesi Eğitim Fakültesi, üniversiteler, Kavacık Mh. Ekinciler Cd. No:19 Kavacık Kavşağı, Beykoz, İstanbul - Yandex Haritalar.

Eğitim fakültesinde kaç bölüm var?

Eğitim Fakültesinde altı bölüm bulunmaktadır. Bu bölümlerden Beden Eğitimi ve Spor Bölümü ile Eğitim Bilimleri Bölümünde sadece lisans üstü programlara öğrenci alınmaktadır.

Eğitim Bilimleri lisans Programı Nedir?

Eğitim Bilimleri Bölümünün temel işlevi; eğitim bilimleri alanında lisans eğitimi vermek, fakültenin lisans programlarındaki öğretmenlik yetişimi derslerini yürütmek, ilköğretim ve ortaöğretim okulları ile öteki eğitim kurumlarındaki yönetici ve öğretmenler için hizmetiçi eğitim programları uygulamak ve eğitim alanında ...