Kuşadası Davutlar pazarı hangi gün kuruluyor?

İçindekiler:

  1. Kuşadası Davutlar pazarı hangi gün kuruluyor?
  2. Kuşadası'nda bugün nerede pazar var?
  3. Kuşadası tekstil pazarı hangi gün?
  4. Kuşadası Soğucak pazarı hangi gün?
  5. Kuşadası Ege Mahallesi pazarı hangi gün?
  6. Selçuk pazarı ne zaman?
  7. Kuşadası tekstil pazarı nerede?
  8. Alaşehir semt pazarı hangi gün?
  9. Selçuk semt pazarı hangi gün?
  10. Edremit pazarı ne zaman?
  11. Ayvalık Gömeç pazarı hangi gün?
  12. Didim Halk Pazarı hangi gün?
  13. Aydın Incirliova pazarı ne zaman?
  14. Torbalı pazarı hangi gün?
  15. Altınkum semt pazarı hangi gün?

Kuşadası Davutlar pazarı hangi gün kuruluyor?

Cuma günleri ilçemizde kurulan Kapalı Pazaryeri 15.05.2020 tarihinden itibaren gününde gıda pazarı olarak yerinde kurulacaktır. Pazar günleri İlçemiz Davutlar Mahallesinde kurulan Kapalı Pazaryeri 17.05.2020 tarihinden itibaren gününde Gıda ve Tekstil pazarı olarak yerinde kurulacaktır.

Kuşadası'nda bugün nerede pazar var?

Pazar Yeri Sorgulama
Pazar AdıTürüAdres
CUMA PAZARISemt PazarıCUMHURİYET MAH.CANDAN TARHAN BULVARI-MERKEZ/KUŞADASI
CUMARTESİ PAZARISemt PazarıKADINLAR DENİZİ MAH.5001 SK.
salı pazarıSemt PazarıHacıfeyzullah Mahallesi Önder Bıçakçı Bulvarı
GÜZELÇAMLI PAZARISemt PazarıADNAN MENDERES CAD. GÜZELÇAMLI MAH.KUŞADASI-AYDIN
48 satır daha

Kuşadası tekstil pazarı hangi gün?

Salı günleri kurulan Kapalı Pazaryeri yarından itibaren gününde gıda pazarı olarak yerinde kurulacak. Çarşamba günleri ilçemizde kurulan Kapalı Pazaryeri 13.05.2020 tarihinden itibaren gününde Tekstil pazarı olarak yerinde kurulacaktır.

Kuşadası Soğucak pazarı hangi gün?

Çarşamba günü ve hafta sonları Soğucak-Davutlar kavşağında bulunan pazar yerinde, Cuma günleri ise Soğucak Mahallesi Meydanı'nda kurulan üretici pazarı tüketicilere en taze sebze ve meyveyi aracısız sunuyor.

Kuşadası Ege Mahallesi pazarı hangi gün?

SALI-CUMA-PAZAR: YAŞ SEBZE-MEYVE PAZARI Bir turizm kenti olan Kuşadası'nda her hafta Salı Günü Kadınlar Denizi Mahallesinde, Cuma günü Türkmen Mahallesinde ve Pazar günü Ege Mahallesinde semt pazarları kurulmaktadır.

Selçuk pazarı ne zaman?

Selçuk'ta neredeyse her gün bir pazar kuruluyor. İlçenin ana pazarı konumunda olan Cumartesi Pazarı ve yıllardır kurulan Çarşamba Pazarına ek olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde de Pazartesi günleri faaliyet gösterecek olan bir pazar kurulmaya başlandı.

Kuşadası tekstil pazarı nerede?

Kuşadası halk pazarı, önünde Kuşadası otogarı, sol tarafında Kuşadası ilçe emniyeti, sağ tarafında ise Carrefoursa bulunmaktadır. Üç kattan oluşan pazar 2 katı pazar sergileri, 3 katında ise ücretsiz otopark hizmet vermektedir. Kuşadası merkezine çok yakın olan pazara yürüyerek gitmekte mümkündür.

Alaşehir semt pazarı hangi gün?

Alaşehir Manşet 🛑Alaşehir'de Salı günleri kurulan köylü pazarı ile Cuma günü kurulan semt pazarı, Şeyh Sinan ve Yeni Mahalle pazarları kapatıldı. 👉Kapalı Pazar yeri haftanın 5 günü açık kalacak.

Selçuk semt pazarı hangi gün?

Selçuk'ta neredeyse her gün bir pazar kuruluyor. İlçenin ana pazarı konumunda olan Cumartesi Pazarı ve yıllardır kurulan Çarşamba Pazarına ek olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde de Pazartesi günleri faaliyet gösterecek olan bir pazar kurulmaya başlandı.

Edremit pazarı ne zaman?

Edremit pazarı çarşamba günleri kuruluyor. Pazarın en ilgi gören ürünleri arasında köylü kadınların evlerinde yaptığı yufka, yoğurt, peynir gibi ürünler ağırlıkta. Pazarı tavsiye eden Tijen İnaltong doğal ve taze sebze-meyve alışverişi için Edremit pazarını tercih edenlerden.

Ayvalık Gömeç pazarı hangi gün?

Gömeç'in gelişmesi için yoğun bir çalışma içine girdiklerini anlatan Başkan Himam, “İlçemizde haftanın Salı günleri Pazar kurulmaktadır. Kırsal mahallelerden gelen vatandaşlar burada da satış yapmaktadır.

Didim Halk Pazarı hangi gün?

Dört pazarımız da genelge doğrultusunda cumartesi günleri kurulacaktır. Sadece yaş meyve-sebze, şarküteri ürünleri ve fide satışının yapılacağı pazar yerlerinde genelge doğrultusunda diğer ürünlerin satışına izin verilmeyecektir.

Aydın Incirliova pazarı ne zaman?

İncirliova Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Hafta sonları uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Cumhuriyet ve Acarlar Mahallelerimizde Pazar günü kurulan semt pazarları Pazartesi günü kurulacaktır.

Torbalı pazarı hangi gün?

Pazarla ilgili açıklamalarda bulunan Torbalı Belediyesi yetkilileri, “Perşembe günü kurulan semt pazarımız bölgenin en büyük pazarı konumunda. 7 sokak, kapalı Pazar yeri, giyim, köylü pazarı ve bit pazarı alanı olmak üzere geniş bir alanda kurulu.

Altınkum semt pazarı hangi gün?

Normal Şartlarda Her Hafta Pazar Günleri Kurulan Altınkum Mahallesi Semt Pazarı ; Pandemi Nedeniyle Verilen " Hafta Sonu Yasakları " Sebebi İle Pazartesi Günleri Kurulmaya Başlandı . . .