Instagram ile neler yapılabilir?

İçindekiler:

  1. Instagram ile neler yapılabilir?
  2. Instagram ne işe yarıyor?
  3. Story for Instagram ne işe yarar?
  4. Instagram Nedir ve Nasıl Kullanılır?
  5. Instagrama Story nasıl atılır?
  6. Instagram hikayesi nedir?
  7. Instagram hesabı nasıl açılır ve nasıl kullanılır?

Instagram ile neler yapılabilir?

Ücretsiz bir fotoğraf paylaşma programı olan Instagram, Ekim 2010 tarihinde kurulmuş ve kullanıcılarına çekilen fotoğraflar üzerinde dijital filtre kullanma, efekt ekleme ve Instagram dahil olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarda paylaşma imkânı sunmaktadır.

Instagram ne işe yarıyor?

Instagram Ne İşe Yarar? Instagram kullanıcılarına çeşitli efektler ile fotoğraf ve bir dakikalık video yükleme imkanı tanır. Paylaşılan görsele veya videoya isteğe bağlı konum paylaşabilirler. ... Hikaye/Story kısmından 24 saat boyunca gözükecek fotoğraf veya video paylaşabilirsiniz.

Story for Instagram ne işe yarar?

Instagram 'Stories' bir başka deyişle 'Hikayeler' özelliği 24 saat içerisinde otomatik olarak silinen fotoğraflar paylaşılmasını sağlıyor. Bu şekilde takipçileriniz paylaştığınız fotoğrafları görüyor ve fotoğraflar 24 saat içerisinde siliniyor. Ayrıca fotoğraflarınıza kimlerin göz attığına da bakabiliyorsunuz.

Instagram Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Instagram akıllı telefonlarda kullanılan bir fotoğraf ve video paylaşım uygulaması. Bu uygulamayı bu kadar cazip kılan ise çektiğiniz sıradan fotoğrafların üzerinde pratik bir şekilde çeşitli filtrelerler kullanarak, şahane görünüme sahip fotoğraflar elde edebilmeniz.

Instagrama Story nasıl atılır?

Instagram'a giriş yaptıktan sonra ana ekranın sağ üstünde yer alan artı simgesine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranın sağ alt kısmında bulunan Hikaye sekmesine tıkladıktan sonra yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin. Sol altta yer alan Hikayen ikonuna tıklayarak hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Instagram hikayesi nedir?

Story kelimesinin sözlük anlamında bakıldığında İngilizce üzerinden Türkçeye 'hikaye' şeklinde çevrilmektedir. Aynı şekilde Instagram uygulaması olarak da bu anlamı üzerinden kullanılmaktadır. Paylaşılan ve ana sayfada görülen bir fotoğrafını 24 saat içerisinde görülmesine ve aynı zamanda gelmesine olanak tanımaktadır.

Instagram hesabı nasıl açılır ve nasıl kullanılır?

Google Play Store'dan veya Windows Phone için Windows Phone Store'dan indirin. Uygulama yüklendikten sonra, Instagram'ı açmak için simgesine dokunun. Kaydol'a dokunun, e-posta adresinizi girin ve İleri'ye dokunun. Facebook hesabınızla kaydolmak için Facebook ile Giriş Yap'a da dokunabilirsiniz.