Diş bozuklukları nasıl giderilir?

İçindekiler:

  1. Diş bozuklukları nasıl giderilir?
  2. Dişlek diş nedir?
  3. Tavşan diş nasıl yapılır?
  4. Diş teli takmak ne kadar?

Diş bozuklukları nasıl giderilir?

Eğer iskeletsel bir bozukluğunuz yoksa çarpık, yamuk, ayrık dişleriniz ortodonti tedavisi ile her yaşta düzeltilebilir. Çapraşıklık vakalarında diş teli uygulanması gerekir. Bunlar metal braketler, porselen (şeffaf) braketler, lingual braketler, şeffaf plaklar veya telsiz tedavi yöntemi olabilir.

Dişlek diş nedir?

on dis yapisi disa dogru cikik insanlar icin kullanilan kelime. erken yaslarda tedavisi mumkundur. 80 yasina da gelse genç görünecek insandir. yüz kaslarını gevşek bıraktıkları vakit dudakları arasından hemen iki dişleri görünür. bazen bunu farketmezler ve bir süre öyle dururler.

Tavşan diş nasıl yapılır?

'Halk arasında 'tavşan diş' olarak bilinen, öndeki iki dişin diğer dişlerden uzun olması, kadınlarda daha çekici bir gülümsemenin elde edilmesini sağlar. Genellikle kadınlarda ön iki diş diğerlerine göre daha uzundur. Bunlar ilk süren ve aşınmaya en fazla uğrayan dişlerdir.

Diş teli takmak ne kadar?

Diş teli fiyatları, tedavi türüne göre 2.500 ile 9.000 TL aralığında değişmektedir. Tek çeneye diş teli tedavisinde bu fiyatlar 2.500 ile 3.500 TL gibi taban fiyatlar ile tedavi edilmektedir, diş yapısı bozukluk oranı bu fiyatları belirleyen temel unsurlardan bir diğeridir.