Fenercell fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Fenercell fiyatı ne kadar?
  2. Fenercell hat nedir?
  3. Hattımı Fenercell e nasıl taşırım?
  4. Fenercell Şampiyon Tarife ne kadar?
  5. Fenercell sil süpür var mi?
  6. Fenercell hangi altyapı kullanıyor?
  7. Fenercell öncelikli bilet nasıl alınır?
  8. Fenercell de sil süpür var mı?
  9. Fenercell paket nasıl yapılır?
  10. Sil süpür neden gözükmüyor?
  11. Ezberbozan 3GB paketi nasıl yapılır?

Fenercell fiyatı ne kadar?

11.01.2019 itibariyle müşteri alımına kapatılmıştır.
Büyük Fenercell Tarifesi
Taahhütlü Aylık Ücret45 TL*
Taahhütsüz Aylık Ücret55 TL**
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet7 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi1000 Dk
5 satır daha

Fenercell hat nedir?

Fenercell, Fenerbahçemizin resmi GSM hattıdır! Numaran değişmeden kolayca Fenercell'e online başvuru yapabilirsin. Ayrıca Fenercell Stat Mağazalarına gelerek veya Türk Telekom bayilerine giderek Fenercell'li olabilirsin. Online işlem merkezi uygulamasını kullanan Fenercell'lilere özel bir dünya fırsat sunulur.

Hattımı Fenercell e nasıl taşırım?

Faturalıdan Faturalıya Geçişler için: Türk Telekom veya Fenercell mağazalarına gelerek, OIM üzerinden veya FBFNROL15GB yazıp 5555'e SMS göndererek Fenercell Fener Ol Tarifesi'ne geçiş yapabilirsiniz.

Fenercell Şampiyon Tarife ne kadar?

'Şampiyon Tarife, 20 TL yükleme karşılığında abonelerine hem her yönü 2 dakikası 20 kuruştan arama sağlar, hem de tüm taraftar tarifeleri* ile tam 2000 dakika bedava konuşturur.?

Fenercell sil süpür var mi?

Sil Süpür Kampanyasına katılmak için; Fenercell tarifeye geçiş işlemi aktif hale geldikten sonra Fenercell'in sarı lacivert renklerdeki Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür uygulamasına katılmak gerekmektedir.

Fenercell hangi altyapı kullanıyor?

Dünyada yaygın örnekleri bulunan sanal operatörlük sistemini Türkiye'de de ilk olarak Fenerbahçe ile hayata geçiren GSM altyapı sağlayıcısı Avea'dır. Pazartesi günü dönemin Avea CEO'su Cüneyt Türktan ve dönemin Fenerbahçe Asbaşkanlarından İletişim Daire Başkanı Ali Koç tarafından imzalanan anlaşmayla ...

Fenercell öncelikli bilet nasıl alınır?

17.02.2015 Salı günü geçerli olacak öncelikli bilet hakkı için yapmanız gereken Fenercell hattınızdan "FENERCELL" yazıp 5060'a sms göndermeniz. Gelen şifre ile passo.com.tr üzerinden biletinizi öncelikli olarak alabilirsiniz!

Fenercell de sil süpür var mı?

Sil Süpür Kampanyasına katılmak için; Fenercell tarifeye geçiş işlemi aktif hale geldikten sonra Fenercell'in sarı lacivert renklerdeki Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür uygulamasına katılmak gerekmektedir.

Fenercell paket nasıl yapılır?

Faturasız Fenercell Şampiyon tarifedeki müşteriler, Rakipsiz 6GB paketi için RAK6GB, Rakipsiz 15GB paketi içinse RAK15GB yazıp 5555'e SMS göndererek, paketi satın alabilirler.

Sil süpür neden gözükmüyor?

Türk Telekom Sil Süpür uygulamasına tıklandığınız zaman "Henüz hediye yok" mesajı ekranda yer alıyorsa haftalık hediye süresi dolmamış olabilir. Türk Telekom' a yeni geçmiş abonelerde sıklıkla bu sorun görülüyor. Aboneliğinizin ileri ki günlerinde sorun ortadan kalkacaktır.

Ezberbozan 3GB paketi nasıl yapılır?

KALAN Ezberbozan 3GB yaz 5555'e gönder. KALAN Ezberbozan 5GB yaz 5555'e gönder.