Propolis ekstresi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Propolis ekstresi ne işe yarar?
  2. Propolis hangi marka güvenilir?
  3. Shiffa Home sıvı propolis ekstresi ne işe yarar?
  4. Kemoterapi alırken propolis kullanılır mı?
  5. Shiffa Home Propolis damla nasıl kullanılır?
  6. Aksu Vital propolis ne işe yarar?
  7. Kanser hastaları propolis kullanabilir mi?
  8. Arı poleni kanser hastalarına iyi gelir mi?
  9. Propolis kilosu kaç para?

Propolis ekstresi ne işe yarar?

Arıcılar arasında preboli ya da arı zamkı olarak da bilinen propolis, arıların kovan içinde yer alan peteklerin sterilizasyonunu sağlamak, dışarıdan gelen böcek, mantar, bakterilere karşı kovanı korumak, bal peteklerini onarmak ve güçlendirmek için kullandığı bir üründür.

Propolis hangi marka güvenilir?

En iyi propolis markası arasında Balen yer alır. Balen sıvı propolis ekstratı su bazlı üretilmiş olan bir damladır. Tamamen doğal olan bu ürün alkol, gliserin ve koruyucu gıdalar içermez. İnsanların sağlıklarını korumasında faydalı olan bu ürünün hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından kullanılması uygundur.

Shiffa Home sıvı propolis ekstresi ne işe yarar?

Arılar propolisi, kovandaki çatlaklarının kapatılması ve sterilizasyon için kullanmaktadır. Flavonoidler ve fenolik maddeler bakımından zengindir. Bileşiminde polifenoller, aromatik asitler, aminoasitler, şeker, vitamin ve mineral maddeler bulunur.

Kemoterapi alırken propolis kullanılır mı?

Öncelikle kemoterapi alan hastaları düşündüğümüzde, kemoterapi esnasında mümkün olduğu kadar alternatif tıp ürünlerini kullanmamaları (zerdeçal, keten tohumu, propolis, reisha mantarı vb) gerektiği bilinmelidir.

Shiffa Home Propolis damla nasıl kullanılır?

11 yaş üstü yetişkinler için günde 3 defa 8'er damla alınması tavsiye edilir. Kullanılan propolis ekstresinin 1mg'ı 10mg ham propolise denk gelmektedir. Isı, Işık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Aksu Vital propolis ne işe yarar?

Arılar propolisi, kovanın dezenfeksiyonunda, petek gözlerinin cilalanmasında, kovanda oluşan çatlakların ve deliklerin tıkanmasında, kovan içerisine giren çeşitli canlıların cesetlerinin çürümesini önlemek için mumyalaştırmasında kullanmaktadır.

Kanser hastaları propolis kullanabilir mi?

Propolisin kanser hücreleri üzerinde olumlu etkisi olduğuna işaret eden uzmanlar doğal bir arı ürünü olan propolisin kanser hastalarında tedaviyi destekleyici özelliğinden dolayı düzenli tüketimini öneriyor.

Arı poleni kanser hastalarına iyi gelir mi?

Kısaca özetler isek, polen tek başına kanser tedavisinde kullanılmaz. Ancak kanser tedavisi sırasında destek tedavisi olarak kullanılabilir.

Propolis kilosu kaç para?

Doğal haliyle propolisin kilogram fiyatı değişiklik olmakla birlikte 3 TL arasında değişiyor.