Nermin Tuğuşlu kac yasinda?

İçindekiler:

  1. Nermin Tuğuşlu kac yasinda?
  2. Nermin Tuğuşlu şimdi ne yapıyor?
  3. Nermin Tuğuşlu kimdir?
  4. Rahmi Aygün kimdir?
  5. Şener Mete kimdir?
  6. Lale Özan Arslan kimle evli?
  7. Lale Özen Arslan kimdir?
  8. Halk Tv Lale Arslan kimdir?
  9. Halk TV sunucusu Lale Arslan kiminle evli?

Nermin Tuğuşlu kac yasinda?

61 yaşında (1960) Nermin Tuğuşlu/Yaş

Nermin Tuğuşlu şimdi ne yapıyor?

TRT'de birçok seçim yayınlarını da sunan Tuğuşlu, 2010 yılında mesleğinde 30. yılını doldurdu. Başarılı spiker emekliliğinin geçmesine rağmen halen kurumda çalışmaktadır. Ayrıca, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimleri vermektedir.

Nermin Tuğuşlu kimdir?

Nermin Tuğuşlu (d. 1960, Batman) Türk televizyon spikeri. 1980 yılından beri TRT'de görev yapmaktadır. == Hayatı İlk yılları 1960'ta o zamanlar Siirt'in bir ilçesi olan Batman'da doğdu.

Rahmi Aygün kimdir?

TRT'nin eski spikerlerindendir. Rahmi Aygün, 1955 yılında Ankara'da doğmuştur. Baba adı Ahmet, anne adı Gönül'dür. ... 2001 yılında TRT'den emekli olan Rahmi Aygün, 2004 yılında kurulan Kanal B Televizyonunun kuruluşunda görev aldı ve 2006 yılına kadar Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü.

Şener Mete kimdir?

Şener Mete,Eğitim, Sözlükler & Yazım Kılavuzlarıkategorilerindeeserler yazmışbir yazardır. Konuşturan Sözlük kitabının yazarıdır. Şener Mete tarafından yazılan son kitap"Konuşturan Sözlük", TRT Sanat Kitapları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur. ...

Lale Özan Arslan kimle evli?

Sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Oya Lale Özan Arslan evlidir.

Lale Özen Arslan kimdir?

Oya Lale Özan Arslan Ankara doğumlduur. ... 1997 yılından CTV, 20 yılları arasında TRT Ankara radyosunda yapımcılık ve sunuculuk yaptı. 2009 yılından itibaren Haber spikeri olarak çalışan Oya Lale Özan Arslan, Redhack ile canlı yayın yaparak ününe ün kattı.

Halk Tv Lale Arslan kimdir?

Halk Tv'nin Gezi Parkı eylemleriyle başlayan yayınlarıyla birlikte tanındı. Oya Lale Özan Arslan, Ankara'da doğmuştur. ... 20 yılları arasında Trt Ankara Radyosunda yapımcılık ve sunuculuk görevi yaptı. Oya Lale Özan Arslan, Ağustos 2009 ayından itibaren halk tv'de haber spikeri olarak çalışmaktadır.

Halk TV sunucusu Lale Arslan kiminle evli?

Sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Oya Lale Özan Arslan evlidir.