Vicks sürmek neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Vicks sürmek neye iyi gelir?
  2. Vicks burun açıcı nasıl kullanılır?
  3. Ayak altına Vicks sürmek neye iyi gelir?
  4. Viks öksürüğü geçirir mi?
  5. Vicks burnu açar mı?
  6. Vicks burun açıcı ne işe yarar?
  7. Vicks krem bebeklerde nasıl kullanılır?
  8. Soğuk algınlığında Vicks nasıl kullanılır?

Vicks sürmek neye iyi gelir?

İçinde sedir ağacı yağı ve Hindistan cevizi yağı da bulunan Vicks krem yağı üst solunum yolu enfeksiyonlarına iyi gelir. Kronik ağrı şikayetlerinde ağrıyan bölgeye sürülür. Kılcal damaların genişlemesini sağlayan özel formülü sayesinde toksinlerin çok daha kısa bir süre içerisinde atılmasını sağlar.

Vicks burun açıcı nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: VICKS inhaler'i bir burun deliğini kapatarak diğer burun deliğine sokun derin nefes alın, daha sonra aynı işlemi diğer burun deliği için tekrar edin.

Ayak altına Vicks sürmek neye iyi gelir?

Gece yatarken ayak tabanlarınıza VICKS sürün, ovalayarak yedirin ve çoraplarını giyin. Öksürüğünüz varsa hemen kesildiğini fark edeceksiniz. Özellikle gece oluşan öksürükleri bu uygulama hemen durdurur. Uzun yürüyüşler ve spor sonrası oluşan kas ağrılarında Vicks ağrıyı giderir ve rahatlatır.

Viks öksürüğü geçirir mi?

Hastaların göğsüne, boynuna ve ağrıyan yerleri üzerine sürülüp ovalanarak uygulanan ilacın öksürüğe, kas ağrılarına, burun tıkanıklığı ve hapşırmaya, ses kısıklığına iyi geldiğine ve solunumu rahatlattığına inanılıyor.

Vicks burnu açar mı?

Hoecker'a göre, Vicks VapoRub gibi nane özü içeren kremler, tıkanmış bir burnu açmaya yardımcı olmuyorlar.

Vicks burun açıcı ne işe yarar?

Vicks First Defence burun spreyi, soğuk algınlığının ilk belirtilerinde veya soğuk algınlığı virüslerine maruz kalma durumunda kullanılan tıbbi bir cihazdır. VicksFirst Defence burun spreyi, soğuk algınlığı virüslerini hapseder, inaktive eder ve uzaklaştırır.

Vicks krem bebeklerde nasıl kullanılır?

6 ay ve daha üzeri bebeklerde cildin nem dengesini koruması için göğüsüne hafifçe masaj yaparak sürülebilir. Ağız, göz çevresi, burun kenarları yada benzer hassas noktalara sürmekten kaçınılmalıdır. Buhar makinesi, sıcak suya yada benzeri şekillerde kullanılmamalıdır.

Soğuk algınlığında Vicks nasıl kullanılır?

VICKS VAPORUB haricen sürülerek veya soluyarak kullanılabilir. Haricen sürülerek kullanımı: Yetişkinlerde ve 12 yaşın üstündeki çocuklarda: günde 2-4 defa 2 ile 3 çay kaşığı kadar merhem.