Bodrum Devlet Hastanesi hangi mahallede?

İçindekiler:

  1. Bodrum Devlet Hastanesi hangi mahallede?
  2. Bodrum Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?
  3. Yeni Bodrum Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  4. Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi kimdir?
  5. Devlet hastanesi saat kaçta açılıyor?
  6. Milas Yeni Hastane ne zaman açılacak?

Bodrum Devlet Hastanesi hangi mahallede?

Semt/Mahalle olarak Yeniköy Mh. ve Bodrum ilçesine bağlıdır. Devlet Hastanesi haritası Muğla ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Devlet Hastanesi posta kodu 48400. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 74 metredir.

Bodrum Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?

Bodrum Devlet Hastanesi 12 si DİŞ TEDAVİ ve PROTEZ MERKEZİNDE olmak üzere toplamda 48 polikliniği ve 77 yatağı ile Bodrum Yarımadasına hizmet veren tek Devlet Hastanesidir. Hastane Binası 1994 yılında yapılmış 1995 yılında hizmete açılmıştır.

Yeni Bodrum Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Binanın oturum alanı yaklaşık 6000 metrekarelik olup, toplam oturum kapalı alanı 27.000 metrekare. Ayrıca binada deprem izolatörü kullanılacak. Ayrıca, zemin kat haricinde 4 katlı olacak. 150 yataklı servis odası, 48 poliklinik odası bulunan hastane gerektiğinde büyüme potansiyeline sahip.

Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi kimdir?

Etiket: Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Oğuz Şahin.

Devlet hastanesi saat kaçta açılıyor?

Devlet hastaneleri sabah 08:00'da açılmaktadır. Akşam saat 17:00'da ise mesai bitmektedir. DEVLET HASTANELERİNDE ÖĞLE ARASI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR? Öğle tatiline 12:00'da giren devlet hastaneleri 13:00'da tekrar mesaiye başlar.

Milas Yeni Hastane ne zaman açılacak?

Yapımı tamamlanan ve bir süredir çevre düzenlemesi nedeniyle açılışı ertelenen Yeni Milas Devlet Hastanesi 7 Eylül'de hizmet vermeye başlayacak2017 yılı içerisinde temeli atılan, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları devam eden Yeni Milas Devlet Hastanesi nihayet açılıyor. 14 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek ...