iCloud fotoğraf arşivi ücretli mi?

İçindekiler:

  1. iCloud fotoğraf arşivi ücretli mi?
  2. iCloud fotoğraf arşivi güvenli mi?
  3. Fotoğraf Arşivi yedeklemesi nedir?
  4. iCloud dan fotoğraf silince telefondan silinir mi?
  5. iPhone yedek dosyası nerede?

iCloud fotoğraf arşivi ücretli mi?

iCloud'a kaydolduğunuzda size otomatik olarak 5 GB ücretsiz saklama alanı verilir. Daha fazla alana ihtiyacınız varsa daha fazla iCloud saklama alanı satın alabilirsiniz. Saklama alanı planları aylık $0,99 ücretle 50 GB'den başlar. 200 GB veya 2 TB'lik planları seçerseniz saklama alanınızı ailenizle paylaşabilirsiniz.

iCloud fotoğraf arşivi güvenli mi?

Fotoğraflarınızı iCloud deponuzda saklamayı seçerseniz, bu bir cankurtarandır, çünkü birisi hesabınıza her girmeye çalıştığında otomatik bir güvenlik bildirimi alırsınız.

Fotoğraf Arşivi yedeklemesi nedir?

Yedekle ve senkronize et, fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Hesabınıza otomatik olarak kaydeden bir depolama hizmetidir. Bu fotoğraflara ve videolara, hesabınıza giriş yaptığınız tüm cihazlardan erişilebilir.

iCloud dan fotoğraf silince telefondan silinir mi?

Fotoğraf Yayınım'dan fotoğraf silme Aygıtlarınızdan birinde Fotoğraf Yayınım'daki bir fotoğrafı sildiğinizde bu fotoğraf Fotoğraflar'dan ve iCloud'dan da silinir. Fotoğraf Yayınım'dan diğer aygıtlarınıza aktardığınız fotoğraflar silinmez.

iPhone yedek dosyası nerede?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda: iOS 11 veya sonraki sürümlerde ve iPadOS'te Ayarlar > [adınız] > iCloud > Saklama Alanını Yönet > Yedeklemeler'e gidin.