Tonikten sonra ne kullanılır?

İçindekiler:

  1. Tonikten sonra ne kullanılır?
  2. Serumdan sonra krem sürülür mü?
  3. Peeling Tonikten önce mi sonra mı?
  4. Yüze temizleme tonik sürdükten sonra yıkanır mı?
  5. Tonik gece kullanılır mı?
  6. Serumdan sonra nemlendirici sürülür mü?
  7. Tonik kil maskeden önce mi sonra mı?
  8. Gece serumdan sonra nemlendirici kullanılır mı?

Tonikten sonra ne kullanılır?

Her zaman kullandığınız temizleme ürünüyle cildinizi temizledikten sonra bir parça pamuğu tonik ile ıslatın ve küçük dairesel hareketlerle cilde uygulayın. Pamukları tazeleyerek, üzerlerinde kir kalmayana kadar devam edin. Tonikten sonra nemlendirici veya serumunuzu sürebilirsiniz.

Serumdan sonra krem sürülür mü?

Her ne kadar nemlendiriciler de serumlar da ciltteki makyaj temizlendikten ve cilt (bir tonikle) iyice arındıktan sonra uygulansa da yüz serumları cildin bazı belirli ihtiyaçlarına cevap verdiğinden, serum uyguladıktan sonra cilde nem sağlamak için nemlendirici krem de uygulamak gerekir.

Peeling Tonikten önce mi sonra mı?

Ovma aşamasını oldukça hassas şekilde yapmaya özen göstermenizde fayda vardır. Yüzünüzdeki ölü tabakayı peelingle attıktan sonra, bir tonik aracılığı ile yüzünüzü temizlemelisiniz. Ardından maske yapmak isterseniz, cilt tipinize en uygun olan maskeyi seçmeli ve uygulamalısınız.

Yüze temizleme tonik sürdükten sonra yıkanır mı?

Tonikten Sonra Yüz Yıkanır Mı? Tonikten sonra yüz yıkamak çok da doğru bir kullanım yaklaşımı değildir. Yüz yıkama işlemi tonikten önce bitmeli, temizlenmiş ve ferah bir cilde tonik sürülmelidir. Aksi takdirde tonik kullanımının da bir anlamı kalmamaktadır.

Tonik gece kullanılır mı?

Tonikleri hem gündüz hem de gece kullanabilirsin ama cildin hassassa, kolayca tahriş oluyorsa günde bir kez kullanabilirsin. Eğer sivilceler, yağlı ciltler için tonik kullanıyorsan da; bu tonikler güçlü asitli içeriklere sahip olduğu için kullanım sıklığını bir uzmana danışmanı öneririz.

Serumdan sonra nemlendirici sürülür mü?

Serumlar konsantre ürünlerdir, emilimleri çok iyidir. Üzerine sürülen ürünün etkinliğini arttırırlar. O yüzden nemlendiriciden önce mutlaka serum kullanın.

Tonik kil maskeden önce mi sonra mı?

Adım: Maske (Haftada 1 veya 2 defa, Gece) Ciltten durulanan maskeleri temizlenmiş cilde, tonik veya serumdan önce uygulamak gerekiyor. AHA/BHA içeren eksfoliasyon maskeleri veya kil, aktif kömür gibi bileşenlere sahip arındırıcı maskeler bu kategoriye girebilir.

Gece serumdan sonra nemlendirici kullanılır mı?

Serum uygularken dikkat Sabunsuz köpüren temizleme jeliyle yüzünüzü temizledikten sonra gerekli gördüğünüz durumda tonik, ardından da serumunuzu uygulayabilirsiniz. Serumun hemen ardından devamlı kullandığınız nemlendiriciyi de sürmeniz gerekiyor.