Yücel Kültür Vakfı Yarım Elma bursu ne kadar?

İçindekiler:

  1. Yücel Kültür Vakfı Yarım Elma bursu ne kadar?
  2. Yücel Vakfı Kimdir?
  3. Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
  4. Anadolu Vakfı bursu geri ödemeli mi?
  5. Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı kime ait?
  6. Anadolu Vakfı bursu kimlere verilir?
  7. Anadolu vakfı nedir ne yapar?

Yücel Kültür Vakfı Yarım Elma bursu ne kadar?

Yarım Elma Bursu, aylık 350.-TL'lik burs miktarının her ay yarısının bir bağışçımız, diğer yarısının ise vakfımız ve/veya başka bir bağışçı tarafından karşılanarak bursiyere hizmet veya geri ödeme zorunluluğu olmadan verilen karşılıksız bir burstur. Bursiyer on iki ay boyunca kesintisiz olarak bu bursu alır.

Yücel Vakfı Kimdir?

KÜLTÜR VE SANATI YÜCELTEN BİR GENÇLİK HAREKETİ! Gençlere hizmet vermek misyonu ile kurulan Yücel Kültür Vakfı'nın amacı, kültür ve sanat alanında kendisini geliştirmek isteyen veya hayallerine ulaşmak için destek bekleyen hevesli, istekli gençleri hayalleriyle buluşturmak ve destek olmaktır. ...

Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı burs Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı, 2017-2018 eğitim dönemi Burs Başvuru Sonuçlarına dair açıklama yaptı. Vakıf tarafından yapılan açıklamada "Sonuçlar tarihinden sonra açıklanacak ve sadece onaylanan öğrencilere mail olarak bildirilecektir.

Anadolu Vakfı bursu geri ödemeli mi?

Burs şartlarımızdan biri de başka bir kurumdan aylık nakit yardımı şeklinde burs almamaktır. 6. Anadolu Vakfı bursunun sonradan geri ödeme veya mecburi hizmet şartı var ? ... Hayır, yurt dışında öğrenim görmek isteyen öğrencilere burs imkanı sağlanmıyor.

Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı kime ait?

Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı 1986 yılında Asım Ülker tarafından, ülkemizde ilgi ve destek bekleyen en önemli konuların başında gelen eğitim, sağlık, spor ve sosyal yardım alanlarında karşılıksız hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.

Anadolu Vakfı bursu kimlere verilir?

Anadolu Vakfı bursu TC Vatandaşı olup, maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencileri kapsamaktadır. Yurt içindeki devlet okullarına ya da %100 burslu olarak vakıf üniversitelerinin lisans programlarına kayıtlı olmak gerekmektedir. Açık öğretim, ön lisans ve uzaktan öğretim programları kapsam dışındadır.

Anadolu vakfı nedir ne yapar?

Hakkımızda | Anadolu Vakfı Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı, Sosyal Sorumluluğu geleneksel hayır işi kavramından ayırt ederek, sektörde farkındalık yaratarak, Türkiye'de Kurumsal Sosyal Sorumluluğu, Direktörlük bazında ele alan ilk yapıyı oluşturdu.