Finansbank hesap cüzdanı nedir?

İçindekiler:

  1. Finansbank hesap cüzdanı nedir?
  2. QNB Finansbank Vadesiz hesap ücreti alıyor mu?
  3. Qnb cüzdan nedir?
  4. Vadesiz hesap nedir Qnb?
  5. Enpara hesap işletim ücreti alıyor mu?
  6. Kassa kime ait?
  7. Qnb kassa nedir?
  8. Enpara hesap işletim ücreti ne kadar?

Finansbank hesap cüzdanı nedir?

Hesap cüzdanı Bankamızda mevduat hesabınızın varlığını hukuken ispatlayıcı bir belgedir. Hesap cüzdanınızı dilediğiniz zaman dilediğiniz şubemizden alabilirsiniz.

QNB Finansbank Vadesiz hesap ücreti alıyor mu?

QNB Finansbank hesap işletim ücreti haricinde banka yılda bir kez de hizmet bedeli talep etmektedir. Ayrıca vadesiz mevduat hesaplarında olduğu gibi DTH hesapları da Finansbank hesap işletim ücretine tabidir.

Qnb cüzdan nedir?

QNB Finansbank e- Cüzdan, QNB Finansbank'ın geliştirmiş olduğu bir elektronik cüzdandır. QNB Finansbank e-cüzdan sözleşmesini onaylayan kullanıcılar, QNB Finansbank e-Cüzdan müşterisi olurlar. QNB Finansbank e-Cüzdan, ilk defa Kassa uygulaması içerisinde kullanıcılara sunulmaktadır.

Vadesiz hesap nedir Qnb?

Vadesiz TL/YP Mevduat Hesabı Özellikleri Vadesiz hesabınızı TL ya da döviz hesabı olarak açabilir, mevduatlarınızı istediğiniz zaman hesabınızdan çekebilirsiniz. Banka kartınız sayesinde çek ve senet gibi dolaylı ödeme araçları ile uğraşmadan hesabınızdan kolayca para transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Enpara hesap işletim ücreti alıyor mu?

Hesap işletim ücreti yok! Enpara.com Şirketim'de vadesiz hesaplarınız da dahil olmak üzere hiçbir hesabınız için hesap işletim ücreti ödemezsiniz, üstelik sonsuza kadar!

Kassa kime ait?

Irmak Günayer tarafından 2016 yılında İstanbul'da kurulan Kassa, ilk melek yatırımını 2017 yılının Haziran ayında Mehmet Sözen'den aldı.

Qnb kassa nedir?

Kassa,ister arkadaşlarınızla oluşturacağınız gruplar içinde ister bireysel olarak, tüm gelir ve giderlerinizin takibini yapabildiğiniz bir finans takip uygulamasıdır.

Enpara hesap işletim ücreti ne kadar?

Hesap işletim ücreti yok! Enpara.com Şirketim'de vadesiz hesaplarınız da dahil olmak üzere hiçbir hesabınız için hesap işletim ücreti ödemezsiniz, üstelik sonsuza kadar! USD/EUR cinsinden para transferlerinizi kolayca yapın!