iPhone'da YouTube var mı?

İçindekiler:

  1. iPhone'da YouTube var mı?
  2. iPhone nasıl birşey indirilir?
  3. YouTube indirilen videolar nereye kaydedilir iPhone?
  4. iPhone de Whatsapp nasıl yüklenir?
  5. YouTube indirilen videolar nereye kaydediliyor?
  6. Telefona indirilen dosyalar nerede iPhone?

iPhone'da YouTube var mı?

YouTube uygulamasıyla akıllı telefonunuz veya tabletinizde YouTube videoları izleyebilirsiniz. YouTube uygulamasını iTunes'dan indirebilirsiniz. iTunes mağazasından iOS uygulaması indirme işlemleri hakkında bilgi edinmek için iTunes destek merkezini ziyaret edin.

iPhone nasıl birşey indirilir?

Uygulama indirme
  1. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda App Store uygulamasını açın.
  2. İndirmek istediğiniz uygulamaya göz atın veya bu uygulamayı arayın. ...
  3. Fiyatı veya İndir düğmesini tıklayın ya da fiyatın veya düğmenin üzerine dokunun.

YouTube indirilen videolar nereye kaydedilir iPhone?

Yukarıdaki adımları uyguladığınızda indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır. Video, Android'de indirilenler klasörüne, iPhone'da ise Safari İndirilenler klasörüne kaydolacaktır. iPhone'da indirilenler klasöründen videoyu Fotoğraflar uygulamasına kaydetmeniz gerekecek.

iPhone de Whatsapp nasıl yüklenir?

Cihazınızın internet bağlantısının olduğundan emin olduktan sonra, Apple Store'a girip arama bölümüne "Whatsapp" yazdığınızda, karşınıza çıkan indirme ikonuna basmanız halinde, uygulama telefonunuza inmeye başlayacaktır.

YouTube indirilen videolar nereye kaydediliyor?

Video, Android'de indirilenler klasörüne, iPhone'da ise Safari İndirilenler klasörüne kaydolacaktır. iPhone'da indirilenler klasöründen videoyu Fotoğraflar uygulamasına kaydetmeniz gerekecek. Dilerseniz videoyu sadece ses dosyası olarak da indirebilirsiniz.

Telefona indirilen dosyalar nerede iPhone?

Dosyalar uygulamasını ana ekranda bulabilirsiniz. En alttaki “Gözat” a ve ardından, kullandığınız aygıta bağlı olarak “iPhone'umda” veya “iPad'imde” seçeneğine dokunun. “Konumlar” altındaki liste, hangi uygulamaları yüklediğinize bağlı olarak değişir, ancak cihazınızda her zaman “Cihazımda” listesi bulunur.