Turkcell yüklediğin kadar kazan nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell yüklediğin kadar kazan nasıl kullanılır?
  2. Turkcell Hediye TL Nasıl Kullanılır?
  3. Turkcell yüklediğin kadar kazan kampanyası bitti mi?
  4. Turkcell Yükle Kazan nerede kullanılır?
  5. Turkcell 50 TL Hediye nasıl kullanılır?
  6. Yüklediğin kadar kazan nerelerde kullanılır?
  7. Turkcell gülümseten 10 GB nasıl yapılır?
  8. Paycell 50 TL hediye nasıl kullanılır?
  9. Paycell hediye dünyam nasıl kullanılır?
  10. Turkcell App Store 10 TL hediye nasıl kullanılır?
  11. Turkcell faturalı hatta kredi veriyor mu?

Turkcell yüklediğin kadar kazan nasıl kullanılır?

Turkcell Yüklediğin Kadar Kazan Ne İşe Yarar Turkcell yüklediğin kadar TL kazan kampanyası faturasız Turkcell müşterilerinin harlarına kredi kartı ile www.turkcell.com.tr, Dijital Operatör Uygulaması veya Paycell üzerinden TL yüklemelerinde geçerli bir kampanyadır.

Turkcell Hediye TL Nasıl Kullanılır?

Turkcell, “Yüklediğin Kadar Kazan” kampanyası kapsamında www.turkcell.com.tr veya Hesabım uygulaması üzerinden kredi kartı ile TL yüklemesi yapan Hazır Kart müşterilerine bir hafta boyunca geçerli olmak üzere ses, SMS ve internet kullanımları için yüklediği kadar TL hediye ediyor.

Turkcell yüklediğin kadar kazan kampanyası bitti mi?

Turkcell'de yükledikçe kazanırsınız! Hediye internet ve dakika fırsatı sizi bekliyor. 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

Turkcell Yükle Kazan nerede kullanılır?

Şirket açıklamasına göre, Turkcell, "Yüklediğin Kadar Kazan" kampanyasıyla internetten www.turkcell.com.tr'ye girerek veya mobilden Hesabım uygulamasını kullanarak kredi kartıyla TL yükleyen Hazır Kart'lılar ses, SMS ve internet kullanımı için bir hafta boyunca yurt içinde geçerli olmak üzere, yüklediği kadar TL ...

Turkcell 50 TL Hediye nasıl kullanılır?

50 TL hediye para kazanılma anından itibaren 30 gün süresince geçerlidir....50 TL hediye para aktivasyon adımları şu şekildedir:
  1. Paycell uygulamasında “Paycell Hediyelerim” kısmında görüntülenen 50 TL hediye para görseli üzerine tıklanır.
  2. Gelen sayfada “Paycell Kart Ekle/Oluştur” butonuna basılır.
Daha fazla öğe...

Yüklediğin kadar kazan nerelerde kullanılır?

Kazanılan TL'ler bir hafta boyunca yurt içi ses, SMS ve internet kullanımlarında geçerlidir. Ses ve SMS kullanımları müşterilerin kendi tarifelerinden, internet kullanımı ise 100 KB/0,001907 TL üzerinden ücretlendirilecektir.

Turkcell gülümseten 10 GB nasıl yapılır?

Gülümseten Avantaj 10 GB Nasıl Yapılır? Avantaj 10 GB yazıp 2200'a gönder. Ayrıca Turkcell bayi ve Dijital Operatör uygulamasından da satın alabilirsiniz.

Paycell 50 TL hediye nasıl kullanılır?

50 TL hediye para kazanılma anından itibaren 30 gün süresince geçerlidir....50 TL hediye para aktivasyon adımları şu şekildedir:
  1. Paycell uygulamasında “Paycell Hediyelerim” kısmında görüntülenen 50 TL hediye para görseli üzerine tıklanır.
  2. Gelen sayfada “Paycell Kart Ekle/Oluştur” butonuna basılır.
Daha fazla öğe...

Paycell hediye dünyam nasıl kullanılır?

Paycell uygulamasını indirerek Paycell puanlarınızı görebilirsiniz. Biriktirdiğiniz bu puanlar ile ister internet paketi, ister dilediğiniz sektörde geçerli hediye kodları alabilirsiniz.

Turkcell App Store 10 TL hediye nasıl kullanılır?

App Store'da Turkcell Mobil Ödeme ile yapacağınız ilk harcamanızın 10 TL'si bizden. Ayarlar ya da App Store aracılığıyla Apple Hesabım sayfasına girip “Ödemeleri Yönet” alanından “Mobil Ödeme”yi seçerek kolayca Turkcell Mobil Ödeme tanımı yapabilirsiniz. Kampanyadan SMS ile bilgilendirilmiş müşteriler yararlanabilir.

Turkcell faturalı hatta kredi veriyor mu?

Faturalı Hatlara Özel Kredi Nedir? Kredi notu düşük olduğu için fatura üzerine akıllı cihaz alma şansına sahip olmayan kişilerin yüzünü güldüren Turkcell ihtiyaç kredisi sayesinde Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom faturalı hat sahipleri 20.000 TL'ye kadar uzanan ihtiyaç kredilerinden yararlanabiliyorlar.