Bim çam sakızı ağda nasıl kullanilir?

İçindekiler:

  1. Bim çam sakızı ağda nasıl kullanilir?
  2. Çam sakızı ağda ne işe yarar?
  3. Şeker tüy köklerini besler mi?
  4. Sir ağda tüyleri yok eder mi?
  5. Şekerli ağda tüyleri besler mı?
  6. El ağdası nasıl kullanılıyor?

Bim çam sakızı ağda nasıl kullanilir?

Çam sakızı ağdayı, ağda yapacağınız yere sürün. Eski atlet veya pamuklu kumaşı kesip, kumaşı ağdanın üzerine bastırın, biraz bekleyin, iyice yapıştığına emin olduğunuzda, tüylerin çıkış yönünün tam tersine hızlıca çekin. Tüylerin ters yönünde çekme, batık oluşumunu ve tüylerin hepsinin alınamaması gibi sorunları önler.

Çam sakızı ağda ne işe yarar?

Yapımı oldukça kolay olan çam sakızı ağdası, diğer yöntemlere göre çok daha etkili. Çam sakızı yöntemiyle alınan tüyleri kökünden almanın yanı sıra cildi havalandırarak bol oksijen almasını sağlıyor üstelik kokusuyla da ferahlık veriyor. Bu yöntemi vücudunuzdaki tüm bölgelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Şeker tüy köklerini besler mi?

Şekerli Ağdanın Sunduğu Avantajlar Hem yapısı hem kullanımı itibari ile son derece etkili çözümler sunan pratik bir ağdadır. Bu ağda sayesinde cilt yüzeyi tahriş olmamaktadır. ... Evde yapılan şeker ağdaları, kıl köklerini besler.

Sir ağda tüyleri yok eder mi?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yollarından biri sir ağda. ... Sir ağda kullanımı epilasyondaki en etkili yöntemlerin başında geliyor. Sir ağda kıl köklerini zayıflatıyor ve düzenli kullanımla kıllardan kalıcı olarak kurtulmayı sağlıyor.

Şekerli ağda tüyleri besler mı?

Kılların kökünden alınmasını isteyen kadınlar için şekerli el ağdası dolaplarının raflarında, çekmecelerinde mutlaka bulundurdukları hatta bitmesi durumuna karşı yedekledikleri ürün kategorilerinden. ... Kılları, köklerinden alarak temizlemektedir. Evde yapılan şeker ağdaları, kıl köklerini besler.

El ağdası nasıl kullanılıyor?

Ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru bastırarak uygulayınız ve hızla çekiniz. Su ile durulayınız. Sesu El Ağda'sını kol, bacak, koltukaltı, bikini ve yüz bölgesinde uygulayabilirsiniz. Tahriş olmuş, varisli, yaralı, benli ve güneş yanığı olan ciltlerde kullanmayınız.