FF ne LoL?

İçindekiler:

  1. FF ne LoL?
  2. FF almak ne demek?
  3. Ff ne demek Sosyal Medya?
  4. FF alırsak ne olur?
  5. Instagram ff ne demek?

FF ne LoL?

Surrender (FF): Takımdaki oyuncuların €'inin oy birliğine varması halinde nexus yok edilmeden yenilgiyi kabul etme durumu. Sihirdar vadisinde teslim olabilmek için en az 20(15) dakika geçmesi gerekmektedir.

FF almak ne demek?

Dersten Kalma: Dersten kalmak için o dersin harf notuna bakılır. Eğer FF ise o dersten direk kalmışsınız demektir ve sonraki yıl bu dersi almanız gerekmektedir. Şartlı / Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir.

Ff ne demek Sosyal Medya?

Özellikle cuma günleri Twitter'ı esiri altına alan #FF nedir, bu harfler ne anlama gelir, ne işe yarar? Follow Friday, yani takip ve cuma kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltma, ilginç bulduğunuz, sizi takip edenlerin de ilginç bulacağını düşündüğünüz twitter hesaplarını listenize duyurmak için kullanılıyor.

FF alırsak ne olur?

Dersten Kalma: Dersten kalmak için o dersin harf notuna bakılır. Eğer FF ise o dersten direk kalmışsınız demektir ve sonraki yıl bu dersi almanız gerekmektedir. ... Yani Genel not ortalamanız 2.00 ise bu dersi/dersleri geçmiş, 2.00 ve altında gelir ise bu dersten/derslerden kalmışsınız demektir.

Instagram ff ne demek?

3. #FF, "friday follow"ın kısaltılmışıdır.