Avcılar ilçe emniyet müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Avcılar ilçe emniyet müdürü kim?
  2. Zafer Aktaş kimdir?
  3. Arnavutköy ilçe emniyet müdürü kim 2020?
  4. Erdem Torlak nereli?
  5. Sinan Çamuroğlu nereli?
  6. Zafer Aktaş ne zaman atandı?
  7. Arnavutköy Emniyet Müdürü kim?
  8. Ercan Özmen Kimdir?

Avcılar ilçe emniyet müdürü kim?

BASIN AÇIKLAMASI (2020-62)
ADI SOYADIGÖREV YERİ
ERCAN ÖZMENARNAVUTKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ
MESUT ASLANATAŞEHİR İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ
MURAT ÇAKIRAVCILAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ
HASAN DEMİRBAĞBAĞCILAR İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ
35 satır daha

Zafer Aktaş kimdir?

İstanbul Emniyet Müdürü Sayın Zafer AKTAŞ aslen Balıkesirli olup 1964 yılında Çanakkale ilinde dünyaya gelmiştir. 1983 yılında Polis Koleji'nden, 1987 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun olarak, Komiser Yardımcısı rütbesiyle Gaziantep ilinde göreve başlamıştır.

Arnavutköy ilçe emniyet müdürü kim 2020?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki İlçe ve Şube müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı. Mustafa Haluk Öztürk'ten boşalan Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Mardin İstihbarat Şube Müdürü İlker Şahin atandı.

Erdem Torlak nereli?

1973 Bursa'da doğdu. İlk ve ortaokulu Bursa Mudanya'da tamamladı. 1987 yılında İstanbul Polis Kolejini kazanarak 1991 yılında mezun oldu.

Sinan Çamuroğlu nereli?

İstanbul Valiliği'nden yapılan basın açıklamasına göre, Çatalca Emniyet Müdürü olarak görev yapan Samsun doğumlu Sinan Çamuroğlu, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Zafer Aktaş ne zaman atandı?

Bu tarihten sonra 2016-2018 yılları arası Muş İl Emniyet Müdürü, 2018-2020 yılları arası ise Adana İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Sayın Zafer AKTAŞ son olarak; 15.06.20/279 sayılı kararname ile İstanbul İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Sayın Zafer AKTAŞ evli ve 2 çocuk babasıdır.

Arnavutköy Emniyet Müdürü kim?

Ahmet Odabaş, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Sn.Murat Sevgi , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hasip TURHAN ,okul müdürümüz Halis Marangoz koordinesinde tüm polis karakol ve noktaları, Arnavutköy Jandarma Komutanlığı, Durusu Karakolu ve Yassıören Karakolu olmak üzere emniyet güçlerimizle iftarda buluştuk.

Ercan Özmen Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi mezunudur. Psikiyatri ihtisasını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları ve ABD'deki Baylor College of Medicine (Houston-Teksas) yaptı. 1998 yılında doçent oldu. Türk Psikiyatri Derneği, Amerikan Psikiyatri Birliği üyesidir.