2021 kurs ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. 2021 kurs ücreti ne kadar?
  2. 24 saat derse giren öğretmen ne kadar maaş alır?
  3. DYK kurs ücreti ödenecek mi?
  4. Maaş karsiligi kac saat derse girmek gerekir?
  5. Maaş karşılığını doldurmayan öğretmen kurs ücreti ödenir mi?
  6. Hafta içi kurs ücreti ödenecek mi?
  7. DYK kaç saat alınabilir?

2021 kurs ücreti ne kadar?

2021 Temmuz ayında memur maaşlarına ve alınan ücretlere zam yapıldı. 2021 yılı Destekleme ve yetiştirme kursu ek ders ücreti 42,41 TL oldu. 2021 Ocak ayında yapılan yüzde 7,36'lık zam oranı sonrasında DYK'lar hafta içi ek ders ücreti 39,11 TL , hafta sonu verilen DYK ise 41,9 TL olmuştu.

24 saat derse giren öğretmen ne kadar maaş alır?

24 saat derse giren bir branş öğretmeni 11 saat ek ders ücreti alır. 23 saat derse giren bir branş öğretmeni 10 saat ek ders ücreti alır. 22 saat derse giren bir branş öğretmeni 9 saat ek ders ücreti alır. 21 saat derse giren bir branş öğretmeni 8 saat ek ders ücreti alır.

DYK kurs ücreti ödenecek mi?

DYK kapsamında hafta içi 18 den sonra ve hafta sonu yapılan kurslara ilişkin ücret ödemesi ilgilinin maaş karşılığını doldurup, doldurmadığına bakılmaksızın ödenecektir. verilebilecektir. Sınıf öğretmenleri bunun yanında 8 saate kadar da Destek Eğitim Odasında veya evde eğitim kapsamında ücret alabileceklerdir.

Maaş karsiligi kac saat derse girmek gerekir?

3861. Madde 1 – A) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yüksek okullar öğretmenleri maaşları karşılığı olarak haftada oniki saat ders okutmakla yükümlüdürler.

Maaş karşılığını doldurmayan öğretmen kurs ücreti ödenir mi?

Maaş karşılığını doldurmayan öğretmenin DYK Kapsamında hafta içinde okuttukları ders saati öncelikli olarak aylık karşılığında değerlendirilmektedir. Maaş karşılığını doldurmayan öğretmenin hafta sonu kursu ise her türlü ek ders sayılmaktadır. ... Diğer 5 saati %100 arttırımlı ödenir.

Hafta içi kurs ücreti ödenecek mi?

DYK Kursları ilgilendiren bu madde ile; Öğretmen eğer aylık 15 ders saatini doldurmamışsa hafta içi yapacağı DYK Kurs ek ders ücretini alamayacak. Hafta sonu yaparsa aylık ders saatine bakılmaksınız ek ders ücretini alabilecekti. ... Bu şekilde hafta içi yapılan DYK'ların da ek ders ücretinin verilmesi anlamına geliyor.

DYK kaç saat alınabilir?

Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar ışığında öğretmenler; 15 saati aylık karşılığı, 9 saati zorunlu ek ders, 6 saati de isteğe bağlı ek ders karşılığı olmak üzere 30 saat ve hafta sonu da 10 saat olmak üzere normal dersler ile Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında 40 saat görev alabilecektir.