Akbank HGS kartı veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Akbank HGS kartı veriyor mu?
  2. HGS başvuru ücreti ne kadar?
  3. Akbank OGS cihazı var mı?
  4. Plakaya HGS nasıl alınır?
  5. Kamyon kaçıncı sınıf HGS?
  6. HGS de TIR kaçıncı sınıf?

Akbank HGS kartı veriyor mu?

Hızlı Geçiş Sistemi sayesinde otoyol ve köprülerden rahat ve hızlı geçiş yapabilirsiniz. HGS etiketinizi Akbank İnternet'ten veya dilediğiniz Akbank Şubesi'nden alabilirsiniz. Şubemize başvurarak, etiketinizi hemen teslim alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

HGS başvuru ücreti ne kadar?

PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

Akbank OGS cihazı var mı?

Tüm Akbank Şubelerinden veya Akbank İnternet'ten OGS Ödemelerinizi yapabilirsiniz. Akbank'ta hesabınız var fakat henüz Akbank İnternet'i kullanmıyorsanız Şifre Al'a tıklayarak veya en yakın Akbank Şubesi'nden Akbank İnternet ve Mobil şifrenizi alabilirsiniz​.

Plakaya HGS nasıl alınır?

HGS, etiket şeklindedir ve aracınızın ön camına kolayca yerleştirebilirsiniz. HGS almak için en yakın PTT şubesine gitmeniz gerekir. HGS aldıktan sonra ise PTT ya da anlaşmalı bankalar üzerinden kolayca yükleme yapabilirsiniz.

Kamyon kaçıncı sınıf HGS?

Sınıf Araç: AKS adedi-dingil sayısı 4 ve 5 adet olan her türlü araç 4.sınıf araç sınıfı sayılır. Kamyonlar 4. sınıf araçlar arasında yer alır. 5. Sınıf Araç: AKS adedi-dingil sayısı, 6 ve daha fazla olan araçlar, 5. sınıf araç grubundadır. Tır ve dingil sayısı 6'dan fazla olan; kamyonlar, treylerler bu sınıfa dahildir.

HGS de TIR kaçıncı sınıf?

Köprü ve otoyollardan geçişte kullanılan HGS ve OGS almak için araç sınıfları önem arzediyor. 1. sınıf araç kategorisinde otomobiller bulunurken, 2. sınıf araç minibüs, 3. sınıf araç, otobüs, 4. sınıf araç kamyon 5. sınıf araç tır, 6. sınıf araç motosiklettir.