Zeytinyağı kirpiklere nasil surulur?

İçindekiler:

  1. Zeytinyağı kirpiklere nasil surulur?
  2. Kirpikleri nasıl uzatabilirim?
  3. Yanan kirpik nasıl uzar?
  4. Uzun ve gür kirpikler için ne yapmalı?

Zeytinyağı kirpiklere nasil surulur?

Antioksidanlar, E ve K vitaminlerinden zengin olan zeytinyağı kirpiklerinizi uzatıcı etkiye sahiptir. * Kullanmadığınız temiz bir maskara fırçasını zeytinyağına batırın ve kirpiklerinize sürün. * Her akşam düzenli olarak bu uygulamaya devam edin. * 30 gün sonra kirpiklerinizdeki değişimi fark edeceksiniz.

Kirpikleri nasıl uzatabilirim?

Kirpiklerinizin uzaması ve dolgun bir görüntü sergilemesi için her gece pamuk yardımı ile aktardan temin edebileceğiniz fındık yağını sürün. Pamuk yerine temiz bir maskara fırçası da kullanabilirsiniz. Vazelin; Vazelin hem kirpiklerinizi dökülmelere karşı korur hem de nemlendirir.

Yanan kirpik nasıl uzar?

Kirpiklerin kökleri hasar görmedikçe yeniden uzama mümkündür. Ancak kıl kökü zarar gördüğünde veya yeni kirpiklerini çıkmasını önleyecek gözkapağında bir yarar söz konusu olduğunda kirpikler yeniden uzamayabilir. Kirpikleriniz tamamen tutuştuysa kıl kökünün büyümeyi tamamlaması 30-45 günü alabilir.

Uzun ve gür kirpikler için ne yapmalı?

Kirpiklerinizi bir kaş fırçası ile fırçalamak da kaşlarınızın büyümesini hızlandırabilir. Göz kapaklarınıza ve kirpik hattına günlük olarak masaj yapmak kan dolaşımını artırabilir ve kirpiklerin uzamasını hızlandırabilir. Kirpiklere bir pamuk topu ile yeşil çayı uygulamak da kirpiklerinizin uzamasına yardımcı olabilir.