Eskişehir Ankara tren kaç saat sürer?

İçindekiler:

  1. Eskişehir Ankara tren kaç saat sürer?
  2. Eskişehir Ankara hızlı tren fiyatları ne kadar?
  3. Konya Eskişehir hızlı tren ne kadar sürüyor?
  4. İstanbul ankara yuksek hızlı tren kaç saat sürüyor?
  5. Yüksek hızlı tren nereden kalkıyor?

Eskişehir Ankara tren kaç saat sürer?

ANKARA- Eskişehir arasında sefer yapan hızlı tren seferleri 1 Haziran itibariyle normale döndü. Buna göre Ankara-Eskişehir hızlı tren seferleri için ilk sefer saat 08.00'de yapılıyor. Ankara Eskişehir arası 1.5 saat sürüyor ve bilet fiyatı bussines 43,50 lira normal bilet 30 liradan satılıyor.

Eskişehir Ankara hızlı tren fiyatları ne kadar?

Ankara Eskişehir Yüksek Hızlı Tren bileti 2021 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 37,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 54,50 TL dir. Ankara Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır.

Konya Eskişehir hızlı tren ne kadar sürüyor?

Eskişehir Konya şehirleri arasında sefer yapan hızlı tren yolculuğu yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika sürüyor. Konya'dan ilk hızlı tren sabah 7'de kalkıyor, son sefer ise 17.45'te yapılıyor.

İstanbul ankara yuksek hızlı tren kaç saat sürüyor?

Hızlı sefer süresi ile başkentlilerin İstanbul ziyaretlerinde ilk tercihi olan hızlı tren, sıklıkla “Ankara İstanbul hızlı tren kaç saat sürer?” sorusuna cevap aratıyor. Ankara İstanbul hızlı treninin seyahat süresi; 4 saat 15 dakikalık bir yolculuk olarak hızı ile öne çıkıyor.

Yüksek hızlı tren nereden kalkıyor?

İstanbul Pendik'ten kalkan tren sırasıyla Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı ve Sincan üzerinden Ankara'ya 4 saat 15 dakika içerisinde varmaktadır. İstanbul-Ankara Yüksek hızlı treni bazı duraklara uğramadığı için trenin varış saatinde farklılıklar oluşabilir.