SunExpress kilo başı kaç TL?

İçindekiler:

  1. SunExpress kilo başı kaç TL?
  2. Pegasus 1 kg ne kadar?
  3. Pegasus bagaj hakkım ne kadar?
  4. Pegasusta bagaj hakki ne kadar?
  5. THY 1 kilo kaç TL?
  6. Uçakta Sırt çantası kaç kilo?
  7. Kabin bagajı kaç kg?
  8. Uçak bagajı kaç kilo?

SunExpress kilo başı kaç TL?

İç Hat Uçuşları Fazla bagaj ücreti, tüm iç hatlarda her kg tek yön 20 TL'den itibaren.

Pegasus 1 kg ne kadar?

Pegasus Ek Bagaj Hakkı Ücretleri Bu ücretler aralık olarak şu şekildedir: İç hat ek bagaj ücretleri, Flypgs internet sitesi, mobil uygulama ve seyahat acentelerinden alındığında 5 TL/KG- 10TL/KG aralığında iken, çağrı merkezinden alımlarda 7 TL/KG - 12 TL/KG aralığında değişmektedir.

Pegasus bagaj hakkım ne kadar?

STANDART BAGAJ HAKKI Yurt içinde 15 kg, Kıbrıs ve yurt dışında 20 kg bagaj hakkın var.

Pegasusta bagaj hakki ne kadar?

2. Pegasus Havayolları Pegasus Bagaj Hakkı: Pegasus Havayolları bagaj hakları, alınan bilet sınıfına göre değişiyor. İç hat uçuşlarında Eko Paket'te 15 kg, Avantaj Paket'te 20 kg ve Business Flex Paket'te 12 kg kabin bagajı ve 15 kg uçak altı bagaj taşınmasına izin veriliyor.

THY 1 kilo kaç TL?

Yurtiçi direkt uçuşlarda Business Class, EcoFly, ExtraFly ve PrimeFly uçuş sınıflarının tümünde bagaj hakkı aşımlarında kilogram başına 12 Türk Lirası ödenmesi gerekmektedir. Yurtiçi aktarmalı uçuşlarda ise bagaj aşımı tutarı kilogram başına 18 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Uçakta Sırt çantası kaç kilo?

Economy Class uçuşlarınızda kabin içine boyutu en fazla 23x40x55 cm, ağırlığı en fazla 8 kg olan tek parça bagaj alabilirsiniz.

Kabin bagajı kaç kg?

Kabin bagajı olarak Economy Class için için maksimum 23x40x55 cm ebatlarında, 8 kg ağırlığında 1 parça el bagajı ile 1 adet kişisel eşyanızı taşıyabilirsiniz.

Uçak bagajı kaç kilo?

Yurt içi uçuşlarda Business Class'ta uçuyorsanız 30 kg'a kadar ücretsiz bagaj hakkınız var. Ekonomide 20, promosyon biletlerde ise 15 kilo bagaj taşıyabilirsiniz. Yurt dışı uçuşlarda ise, Business 30, Comfort ve Ekonomide 20 kg'a kadar bavulunuzu doldurabilirsiniz.