ID kodu nerede yazar?

İçindekiler:

  1. ID kodu nerede yazar?
  2. Telefonun email numarası nasıl bulunur?
  3. IMEI numarami nasil ogrenebilirim?
  4. Cihazimin kodu nedir?
  5. Email sorgulama nasıl yapılır?
  6. ID kartı ne işe yarar?

ID kodu nerede yazar?

ID'nizi profilinizde görebilirsiniz. Kullanıcı adınızın altındaki sayı kümesidir (örneğin 49-8957-6014). ID numaranızı öğrenmek için profilinize girin, ID'nizi avatarınızın sağında göreceksiniz. Bu sayı her oyuncu için benzersizdir ve değiştirilemez, yalnızca siz profilinizde görebilirsiniz.

Telefonun email numarası nasıl bulunur?

Günümüz akıllı telefonlarında da eski telefonlarda olduğu gibi *#06# ile öğrenebilirsiniz. IMEI numarası cihazınızın seri numarasıdır. Telefonunuzun IMEI numarasını kimse ile paylaşmamanızda fayda var çünkü son yıllarda yurtdışından getirilen kaçak cihazlar IMEI kopyalama yöntemi ile sahte kayıt altına alınabiliyor.

IMEI numarami nasil ogrenebilirim?

Cep telefonda *#06# tuşlayarak telefonun seri numarasını (IMEI numarası) tespit edilebilir.

Cihazimin kodu nedir?

Cihazınıza ait 15 haneli IMEI numarasını, cihazınızda *#06# yazıp YES tuşuna basarak öğrenebilirsiniz. IMEI numarasını, cihazınızın pil yuvasında veya ürünün kutusu üzerinde görebilirsiniz.

Email sorgulama nasıl yapılır?

IMEI sorgulaması e-Devlet ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar, E- devlet sistemine bilgilerini girmeye ihtiyaç olmadan https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama adresinden, IMEI bilgisini görüntüleyebiliyor.

ID kartı ne işe yarar?

Kamu/Özel kuruluşlar ve Eğitim kurumlarında, ücret toplama, PDKS, kişiye özel kullanım alanları ve yetkilendirilmiş geçiş alanlarında kullanılan Personel ve Öğrenci Kimlik Kartları; Toplu Taşıma ve Ulaşım sektöründe ön ödemeli ücret toplama sistemlerinde kullanılan İndirimli Toplu Taşıma Kartları gibi ayırt edici ...