AP neyin kısaltması tıp?

İçindekiler:

  1. AP neyin kısaltması tıp?
  2. AB neyin kısaltması?
  3. AP ne demek nedir?
  4. Pbv nedir açılımı tıp?
  5. AB nedir Instagram?
  6. Cinsellikte CD ne demek?
  7. NRP nedir neden yapılır?
  8. Pozitif basınçlı ventilasyon ne demek?
  9. AB Arapça ne demek?
  10. AD olmak ne demektir?

AP neyin kısaltması tıp?

AP. 1) Antero-posterior.

AB neyin kısaltması?

AB kısaltması veya sözcüğü ile aşağıdakilerden biri kastedilmiş olabilir: Avrupa Birliği. Avrasya Birliği. Afrika Birliği.

AP ne demek nedir?

İleri Düzey Yerleştirme Programı olarak da adlandırılan Advanced Placement (AP) programı, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) uygulanan ve oradan tüm dünyaya yayılan, eğitimde mükemmeliyeti hedefleyen güçlü, kapsamlı ve çok çalışmayı gerektiren bir programdır.

Pbv nedir açılımı tıp?

Pulmoner balon valvüloplasti ( PBV), yenidoğanın izole pulmoner stenoıunda (PS) etkin ve terci/ı edilen bir tedavi yöntemidir. Bu çalışmanm amacı yenidoğan döneminde (YD) PBV yaprlmış olan hastalarda erken ve geç sonuçla- rm değerlendirilmesidir.

AB nedir Instagram?

Bu etiketin açılımı "before anyone else", Türkçesi ise "daima herkesten önce" anlamında.

Cinsellikte CD ne demek?

Crossdresser (kısaca CD), karşı cins ile özdeşleşmiş kıyafetleri giyen kimse. ... Crossdresser kimseler bunu cinsel yönelimlerinin bir sonucu olarak yapabilecekleri gibi; kimliklerini gizlemek, herhangi bir sanat gösterisinde yer almak ya da cinsel bir fetiş olarak da yapabilirler.

NRP nedir neden yapılır?

Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Sağlık Bakanlığımız tarafından asfiksiye bağlı bebek ölümlerinin ve sekellerin önlenmesi amacıyla 1998 yılından bu yana yürütülmektedir.

Pozitif basınçlı ventilasyon ne demek?

8-Pozitif basınçlı ventilasyon: Pozitif basınç kullanılarak havanın alveollere kadar ulaşması ve buradan da dışarı atılmasını sağlamaktır.

AB Arapça ne demek?

ab e ! آه ، أحّ ، أوّه (للتأسف) !

AD olmak ne demektir?

İstemek, kast etmek.