Marmara Üniversitesi hukuk Fakültesi hangi şehirde?

İçindekiler:

  1. Marmara Üniversitesi hukuk Fakültesi hangi şehirde?
  2. Marmara Üniversitesi hukuk Fakültesi kaç kişi alıyor?
  3. Marmara Üniversitesi hukuk Fakültesi nereye taşınacak?
  4. Marmara Hukuk kaç k?
  5. Hukuk fakültesinde ingilizce hazırlık var mı?
  6. Ankara Üniversitesi hukuk fakültesinde hazırlık var mı?

Marmara Üniversitesi hukuk Fakültesi hangi şehirde?

Marmara Üniversitesi İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasına dağılmış 8 yerleşkede faaliyet göstermektedir. Bunlardan Acıbadem, Anadoluhisarı, Bağlarbaşı, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, Göztepe, Kartal, Mehmet Genç Külliyesi yerleşkeleri Anadolu yakasında, Sultanahmet yerleşkesi ise Avrupa yakasındadır.

Marmara Üniversitesi hukuk Fakültesi kaç kişi alıyor?

Mevcut öğrenci sayısı yıllara ve dönemlere göre değişim göstermekle birlikte 4.000 ile 5.000 civarındadır. Fakültemiz, ÖSYM tarafından yapılan TYT ve AYT sınavları ile öğrenci almakta; DGS ve MÜYÖS sınavları yanında yatay geçiş yoluyla da Fakültemize kayıt yaptırılabilmektedir.

Marmara Üniversitesi hukuk Fakültesi nereye taşınacak?

Marmara Üniversitesi bugün itibari ile yeni döneme başladı. Kampüsleri bu yıl Göztepe Kampüsü'ne taşınan hukuk ve iletişim fakülteleri öğrencileri yeni döneme rektörlüğün sürpriziyle merhaba dedi.

Marmara Hukuk kaç k?

2018 YKS verilerine göre Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin taban puanı 415,95. Hukuk Fakültesi taban başarı sırası ise olarak görüntülenmekte. 2018 YKS verilerine göre İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ikinci öğretim taban puanı 414,95.

Hukuk fakültesinde ingilizce hazırlık var mı?

Hukuk Fakültesi'nde eğitim %30 İngilizce olarak verilmektedir. Bu sebeple zorunlu İngilizce Hazırlık eğitimi verilmektedir. İngilizce olarak verilen zorunlu ve seçmeli dersler, sizin yabancıların davalarını takip edebilecek gerekli mesleki yabancı dil bilgisini edinmenizi sağlayacaktır.

Ankara Üniversitesi hukuk fakültesinde hazırlık var mı?

Fakülte ayrıca görme özürlü öğrenciler için önemli bazı olanaklar da sunmaktadır. EĞİTİM-ÖĞRETİM İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFI Yeni öğrenciler isterlerse, Bilgisayar eğitimi de verilen bir yıl süreli İngilizce Hazırlık Sınıfına girmek için başvurabilirler.