Diş beyazlatma mı lamine mi?

İçindekiler:

  1. Diş beyazlatma mı lamine mi?
  2. Lamine diş leke tutar mı?
  3. Yaprak diş ömrü ne kadardır?
  4. Lamina diş kaç para?
  5. Gülüş tasarımı ömrü ne kadar?

Diş beyazlatma mı lamine mi?

Diş beyazlatma işlemi ile istenen sonuç alınamamış olan ve dişlerinde ciddi renklenme problemi bulunan hastalarımıza lamine diş uygulaması yapılmaktadır. Hafif ya da orta derecede diş çarpıklığı bulunan hastalarımız için lamine diş tedavisi uygundur.

Lamine diş leke tutar mı?

Dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Doğal görünümü sağlar ve ışığı en iyi şekilde geçirir. Leke tutmayan bir yapısı vardır.

Yaprak diş ömrü ne kadardır?

Yaprak porselen ömrü, yapılacak düzenli diş hekimi ziyaretleri ile desteklenmelidir. Bu ömür kullanıcıya bağlı olarak 5 ile 15 sene arasında değişmektedir.

Lamina diş kaç para?

Lamineler arasında en estetik görünüme sahip olan tek diş porselen lamine fiyatları; 2020 yılı için 1730 TL olarak belirlenmiştir. Ön diş estetiği uygulamlarında sıklıkla üst 8 yada 10, altta ise 6 veya 8 dişin kaplanması tercih edilir. En uygun fiyatlı seçenek olan kompozit lamina ücreti ise tek diş için 270 TL dir.

Gülüş tasarımı ömrü ne kadar?

Gülüş tasarımının ömrü şu kadar demek yanlış olsa da kronların ve köprülerin ortalama 10 yıl kullanılması beklenir. Tel ve plak tedavisinde ise daha sonra tedavinin geriye dönmemesi için plak ve lingual reteriner yapılabilir. Rutin diş hekimi kontrollerinde görülen aksaklıklar giderilir.